Podziel się posiłkiem, chamie
Najbardziej mnie zastanawia tekst przy paracetamolu. Jak trochę znam angielski to tam jest napisane, że górna i dolna warstwa powinna być żółta.. A co z środkowa? :)
No ale ja w szkole miałem Rosyjski :)
zobacz sam jak wyglądają przykładowe z neta, same takiego typu ludziom wychodzą, nie wiem o co chodzi ale skoro moje piguły ważą 350mg to nie ma bata żeby czystość w nich wynosiła 50% bo są na tyle słabe że trzeba zarzucać dwie na raz żeby poczuć normalne działanie. Bywało że potrafiliśmy we trzech usiąść i jednego wieczoru po 10 na łebka zarzucić i nie było jakiegoś koszmarnego zjazdu. A mówię o pigułach niebieskich FCB.
Dosłownie masz opisane to co ci wyszło.
Zdjęcia z neta to zdjęcia testów kryształu, nie tablet.
Cienki żółty paseczek - bardzo mało MDMA. To też masz w instrukcji.
A jeżeli są klepane gdzieś w stodole na Podlasiu to cokolwiek może być użyte do ich zrobienia.
Tak, stąd pytanie czy to jedzenie wcześniej mogło mieć wpływ na działanie emki? Co do rozjebania to cały sęk w tym, że nie było ono pozytywne, a wręcz przeciwnie. Przy dawce 125mg na faceta prawie 100kg nie spodziewałbym się takiej reakcji.
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.