Jedz dobrze - zdrowe i pełnowartościowe posiłki, pij duzo płynów, śpij tyle ile organizm chce - to sa najskuteczniesze sposoby.
Doraźnie zeby zmniejszyć odczuwanie zjazdu - dla mnie zioło jest najlepszym sposobem.
Powiem tak, wale mete dzień w dzień od jakiegoś roku może trochę więcej . Wczoraj o 11 rano wzięłam ostatniego węża. O chwilę przed 24 wziąłem 2x haloperidol. W nocy spałam już chwilę po 24 (codziennie po ćpaniu zasypiam ok 4-5 nad ranem o 10 muszę wstać). Budziłam się co chwilę bo a to duszno , a to jakoś dziwnie mięśnie skręca.. obudziłam się o 10 i nie mogę dojść do siebie. Zamulona jestem strasznie, mięśnie wykręca nadal, zero jakiejkolwiek chęci żeby wstać z łóżka (dobrze że niedziela to do pracy nie trzeba iść). Ogólnie to chyba zrobię podjazd żeby się lepiej poczuć boro wykręcanie mięśni mnie dobija ..
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.