Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
@21Ch0sen37

Ogólnie kiedy się nie bierze w ciągu, nawet jak regularnie co 3 dni to tolerancja jest praktycznie zerowa i kazda dawka nawet 150mg powinna dawać super efekt. Przynajmniej u mnie tak było.

Zalezy tez co rozumiesz przez wyzerować. Jesli masz na mysli chwilowe zbicie to jasne. Powiedzmy gdy bierzemy w ciągu to te 2 tygodnie wystarczają do całkowitego zbicia tolerancji, z tym ze efekt jest krotkotrwaly. Wystarczy, że po takiej przerwie zarzucisz 2-3 dni pod rząd to tolerka wskakuje na poziom jaki był na koniec ciągu przed przerwą.

A jesli masz na mysli trwal zbicie, zeby tolerka tak szybko nie odbiła to raczej wiele miesięcy, o ile w ogole jest to możliwe. Nie wiem czy osoba, ktora byla mocno uzalezniona jest w stanie zbic tolerancję do takiego stopnia, zeby rosla jak u osoby, ktora nigdy nie brala. Podejrzewam, ze nie.
  • 450 / 19 / 0
08 maja 2021Arabella841 pisze:
06 maja 2021SlawomirAnonim pisze:
Wiem, że to nie ten dział, ale może ktoś korzystał i mi odpowie. Korzystał ktoś ze stronek z e-receptami? Znalazłem jedną, gdzie rzekomo płacisz hajs i Ci wystawiają co tam potrzebujesz, a jak nie to zwrot kasy. Chciałem promke ogarnąć, i to się wydaje ciekawa alternatywą od latania po przychodniach.
oj byczq, wyjdź spod tego kamienia
topic68217-460.html
telemedycyna-wizyty-online-t68767-260.h ... lemedycyna

Sprawa juz ogarnięta 👍
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 31 / 3 / 0
Pytanie do smakoszy thioco i prośba o radę zarazem.

Od pewnego czasu, po zeżarciu thioco mam dziwne kłopoty żołądkowe na dzień jutrzejszy. To co je od różnia od typowych gastrycznych efektów ubocznych, z którymi miałem do czynienia przy innych używkach, to to z jakim poślizgiem czasowym one występują.

Wczoraj o 22:00 zeżarłem 480 mg. (32 tabsy), i ani bezpośrednio po, ani po załadowaniu fazy w trakcie jej trwania nie miałem problemów gastrycznych (jak zazwyczaj). Cała faza była dosyć dziwna (aczkolwiek na +), otóż po 2h typowego działania kody zasnąłem, i po przespaniu 2/3h świetnym snem obudziłem się i ku mojemu zaskoczeniu odkryłem, że działanie sedacyjne i rozluźniające mięśnie utrzymuje się nadal. I od tego momentu już właściwie całą noc zamiast spać drzemałem w pół śnie, co ciekawe po 8h takiego stanu czułem się bardziej wyspany i w lepszej formie niż po przespaniu nocy normalnie.

Rano nie czułem żadnych negatywnych efektów, aż tu nagle około południa zaczęły się potworne nudności, a o 16:00 puściłem bełta. Zaznaczam, że w moim przypadku dotychczasowa styczność z kodą łba nie urywała, podejrzewam że to indywidualna kwestia genetyczna, bo zazwyczaj kończyło się na 1/2h lekkiej fazy (nigdy nie uświadczyłem prawdziwego ugrzania które opisują tu co poniektórzy) ale też na drugi dzień nie było żadnych efektów ubocznych.

Ktoś mi wytłumaczy co tu się odjaniepawliło i jak następnym razem zapobiec niespodziankom żołądkowym nazajutrz (poza oczywistym przerzuceniem się na ekstrakcje z antka?)
  • 604 / 38 / 0
Siemano. Mam 5 tabletek hydroksyzyny po 10mg, sporo Pregabaliny 75mg i tolerke na Kodeine z jakieś 420mg?
Macie jak miks jakiś polecić na dniach?
  • 867 / 253 / 0
W zależności od tego jak bardzo hydro działa na Ciebie usypiająco, polecam zjeść od 20 do 50mg 1,5 przed wrzuceniem kodeiny (jeśli Cię usypia to przyjmij mniej, żeby nie przespać całego działania). Natomiast jeśli chcesz dorzucić też pregabalinę to zrobiłabym to dopiero po zażyciu kody, i tak ze 150mg.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 604 / 38 / 0
Dużo nie brałem hydroksyzyny, bardziej przeciwlękowo działa niż usypiająco chyba na mnie. Też nie jadłem jakoś dużych dawek w życiu jej.
Bardziej myślałem może z 20-30mg hydro + 75-150mg pregi i wrzucić może ciut mniej kodeiny godzine/półtorej później. Teraz i tak chwilowa bieda u mnie, to tolerka powinna się chodź troche obniżyć. Wtedy na niskich dawkach powinno jakoś fajnie siąść tego wszystkiego, albo wezmę tak jak Ty wyżej piszesz ;P
  • 867 / 253 / 0
Tam na górze miało być 1,5 godziny* przed, już nie mogę edytować.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1009 / 87 / 0
Ja wolę etanol po opiatach, jak jestem najebany to tak mnie nie sieka. alko po wszystkim jest ok. Zazwyczaj piję browarki. Przy wódzie mam wrażenie, że nie współgra jedno i drugie.
  • 199 / 13 / 0
Najlepsza antyhistamina na podbicie kody? prometazyna czy hydro? Próbowałem hydro i nie wiem co montować teraz, a szkoda hajsu na nietrafione gole.
  • 604 / 38 / 0
12 maja 2021Arabella841 pisze:
Tam na górze miało być 1,5 godziny* przed, już nie mogę edytować.

Zarzuciłem teraz 2x syropek i z 15min później pregabe 75mg, za godzinę może dorzucę drugie 75mg i jakiegoś slimka zajebe na płuco. Jak skończę tak jak wczoraj to będę happy 😁
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.