Ogólnie kiedy się nie bierze w ciągu, nawet jak regularnie co 3 dni to tolerancja jest praktycznie zerowa i kazda dawka nawet 150mg powinna dawać super efekt. Przynajmniej u mnie tak było.
Zalezy tez co rozumiesz przez wyzerować. Jesli masz na mysli chwilowe zbicie to jasne. Powiedzmy gdy bierzemy w ciągu to te 2 tygodnie wystarczają do całkowitego zbicia tolerancji, z tym ze efekt jest krotkotrwaly. Wystarczy, że po takiej przerwie zarzucisz 2-3 dni pod rząd to tolerka wskakuje na poziom jaki był na koniec ciągu przed przerwą.
A jesli masz na mysli trwal zbicie, zeby tolerka tak szybko nie odbiła to raczej wiele miesięcy, o ile w ogole jest to możliwe. Nie wiem czy osoba, ktora byla mocno uzalezniona jest w stanie zbic tolerancję do takiego stopnia, zeby rosla jak u osoby, ktora nigdy nie brala. Podejrzewam, ze nie.
08 maja 2021Arabella841 pisze:oj byczq, wyjdź spod tego kamienia06 maja 2021SlawomirAnonim pisze: Wiem, że to nie ten dział, ale może ktoś korzystał i mi odpowie. Korzystał ktoś ze stronek z e-receptami? Znalazłem jedną, gdzie rzekomo płacisz hajs i Ci wystawiają co tam potrzebujesz, a jak nie to zwrot kasy. Chciałem promke ogarnąć, i to się wydaje ciekawa alternatywą od latania po przychodniach.
topic68217-460.html
telemedycyna-wizyty-online-t68767-260.h ... lemedycyna
Sprawa juz ogarnięta
Mikołaj Jaska
Od pewnego czasu, po zeżarciu thioco mam dziwne kłopoty żołądkowe na dzień jutrzejszy. To co je od różnia od typowych gastrycznych efektów ubocznych, z którymi miałem do czynienia przy innych używkach, to to z jakim poślizgiem czasowym one występują.
Wczoraj o 22:00 zeżarłem 480 mg. (32 tabsy), i ani bezpośrednio po, ani po załadowaniu fazy w trakcie jej trwania nie miałem problemów gastrycznych (jak zazwyczaj). Cała faza była dosyć dziwna (aczkolwiek na +), otóż po 2h typowego działania kody zasnąłem, i po przespaniu 2/3h świetnym snem obudziłem się i ku mojemu zaskoczeniu odkryłem, że działanie sedacyjne i rozluźniające mięśnie utrzymuje się nadal. I od tego momentu już właściwie całą noc zamiast spać drzemałem w pół śnie, co ciekawe po 8h takiego stanu czułem się bardziej wyspany i w lepszej formie niż po przespaniu nocy normalnie.
Rano nie czułem żadnych negatywnych efektów, aż tu nagle około południa zaczęły się potworne nudności, a o 16:00 puściłem bełta. Zaznaczam, że w moim przypadku dotychczasowa styczność z kodą łba nie urywała, podejrzewam że to indywidualna kwestia genetyczna, bo zazwyczaj kończyło się na 1/2h lekkiej fazy (nigdy nie uświadczyłem prawdziwego ugrzania które opisują tu co poniektórzy) ale też na drugi dzień nie było żadnych efektów ubocznych.
Ktoś mi wytłumaczy co tu się odjaniepawliło i jak następnym razem zapobiec niespodziankom żołądkowym nazajutrz (poza oczywistym przerzuceniem się na ekstrakcje z antka?)
Macie jak miks jakiś polecić na dniach?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Bardziej myślałem może z 20-30mg hydro + 75-150mg pregi i wrzucić może ciut mniej kodeiny godzine/półtorej później. Teraz i tak chwilowa bieda u mnie, to tolerka powinna się chodź troche obniżyć. Wtedy na niskich dawkach powinno jakoś fajnie siąść tego wszystkiego, albo wezmę tak jak Ty wyżej piszesz ;P
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
12 maja 2021Arabella841 pisze: Tam na górze miało być 1,5 godziny* przed, już nie mogę edytować.
Zarzuciłem teraz 2x syropek i z 15min później pregabe 75mg, za godzinę może dorzucę drugie 75mg i jakiegoś slimka zajebe na płuco. Jak skończę tak jak wczoraj to będę happy
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.