Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
niee końcówka nie była ciężka. stopniowo znikały fraktale ze wszystkiego, źrenice do samego końca jak 5 złoty. nastaw się dobrze. nawet jak będziesz łapał krzywą akcję to tylko przez swoje myślenie, nie ma jakiś duchów i szatany z ziemii nie wychodzą, trip naprawdę kozacki. miejsce dobierz bo będziesz się śmiał jak wariat, ja kręciłem się po osiedlu z kolegą ale następnym razem to raczej do lasu pojedziemy.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1455 / 592 / 0
@falsyfikot :grzybki: sa wyraznie krotsze w dzialaniu (4-6h) niz kartony .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 51 / 2 / 0
Miał ktoś kiedyś do czynienia z takimi grzybami? Ile gramów będzie dobre na pierwszy raz? Do tej pory miałem do czynienia tylko z LSD. I po jakim czasie od wzięcia 10mg clonazepamu będę mógł je zjeść, żeby efekty były pełne?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 514 / 110 / 7
Witam. Na razie pytanie czysto teoretyczne bo jeszcze nie zaplanowałem dokładnie kiedy odbędę tripy na tych substancjach. Ile dni po przyjęciu 2C-B (około 25mg jeśli to istotne) mogę zarzucić grzyby żeby zadziałały z PEŁNĄ mocą? Pozdrawiam
  • 2104 / 465 / 37
Ja bym poczekał tydzień, jak chcesz mieć pewnośc to odczekaj po prostu dwa. Tolerancja związana z 2C-B jest dość dziwna, na forum są opisy ludzi, którzy brali je codziennie i działało normalnie. Sam kiedyś zjadłem 20 mg dzień po kwasie i było spoko, ale nie wiem jak w drugą stronę.
Lubisz koks?
  • 167 / 72 / 0
@shaolix
Masz na stronie tych trufli opisane dawkowanie:
Strength, dosage and usage:

The Psilocybe mexicana truffles are the mildest in our range. The effects of fresh magic truffles are already present at a dose of 5 grams, but not very strong. From 10 grams on, we talk about a medium trip and a full pack of 15 grams results in a strong trip for most people. These amounts are averages and, since there are a number of variables present, such as sensitivity to psilocybin, body weight, full / empty stomach and so on, may be different for each person. Always start with a low dose. magic truffles can be eaten or used as a tea (let it simmer for 20 minutes, don't let the water boil). First effects are already being felt after 15-30 minutes.
Zależy, co chcesz osiągnąć. 10g powinno być ok na pierwszy raz, ale jak się boisz, to weź mniej. A jak chcesz, to weź wszystko %-D
Możesz też sobie poczytać ten temat: trufle-t30087-30.html :grzybki:
Co do klonów, to się nie znam. Niech ktoś inny się wypowie. :korposzczur:
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
  • 51 / 2 / 0
Ehh, zjadłem wczoraj 15 gramów i kompletnie NIC nie czułem. Żadnych wizuali, nic. Pewnie to przez trazodon, którego zjadłem 100mg kilka dni wcześniej.
  • 59 / 11 / 0
Ale świeżych czy suchych?
  • 51 / 2 / 0
świeżych
  • 1633 / 1031 / 7
No to zjadłeś przy dobrych wiatrach jakieś 1.3 grama, czyli taka dawka mysia bym powiedziała, pytanie czy spożywasz trazodon regularnie, czy jednorazowo wtedy, bo zabrzmiało jakbyś użył doraźnie a nie zazywał w ramach leczenia.
Jako SARI stosowany na dłuższą metę mógł się przyczynić do braku efektów spożycia, jeśli raz to raczej nie i wina zdecydowanie dawki, albo innych leków.

Spróbuj kolejny raz podwoić i przyjąć "na czysto".
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.