Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Masz na stronie tych trufli opisane dawkowanie:
Strength, dosage and usage:
The Psilocybe mexicana truffles are the mildest in our range. The effects of fresh magic truffles are already present at a dose of 5 grams, but not very strong. From 10 grams on, we talk about a medium trip and a full pack of 15 grams results in a strong trip for most people. These amounts are averages and, since there are a number of variables present, such as sensitivity to psilocybin, body weight, full / empty stomach and so on, may be different for each person. Always start with a low dose. magic truffles can be eaten or used as a tea (let it simmer for 20 minutes, don't let the water boil). First effects are already being felt after 15-30 minutes.
Możesz też sobie poczytać ten temat: trufle-t30087-30.html
Co do klonów, to się nie znam. Niech ktoś inny się wypowie.
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Jako SARI stosowany na dłuższą metę mógł się przyczynić do braku efektów spożycia, jeśli raz to raczej nie i wina zdecydowanie dawki, albo innych leków.
Spróbuj kolejny raz podwoić i przyjąć "na czysto".
Otóż planuje w niedlugim czasie sprobowac magicznych grzybkow (psylocibe cubensis golden teacher).
W zwiazku z tym mam pytanie, czy grzybki moga zle wplynac na moj nadwrazliwy zoladek ?
Jeszcze z dwa lata temu zjezdzalem szpital srednio 3 razy do roku z powodu odwodnienia (nie przez narko). Teraz jest troche lepiej ale jednak mam te obawy. Jest tu moze ktos kto ma jakies problemy gastryczne i odwazyl sie na spozycie grzybkow ? Lub czy sa jakies sposoby zeby zniwelowac tą ciezkostrawnosc grzybkow ? Pozdrawiam koledzy
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.