Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 867 / 253 / 0
09 maja 2021Atropolamine pisze:
Ze ci starcza 200.Ja zaczynałem od 400 i nie minęło z 2 tyg i wale po 800 choc fakt faktem retardy.I nie czaje ze zasypiasz,może przez mixowanie z benzo,bo ja to nie mogę zazwyczaj w ogóle spac w nocy i gdzieś nad ranem trochę pospie.
Ja brałam wcześniej nawet po 150 i było baaardzo milusio. Jestem zwolenniczką zaczynania zawsze od jak najmniejszych dawek, to ma do siebie niezliczone plusy.
I również mnie po trampku muli, zwykle jak zarzucę to ucinam sobie długą drzemkę w dzień a potem śpię jeszcze z 10 godzin w nocy, zasypiam jak dziecko.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2532 / 602 / 0
Pewnie walicie nie retardy ja takowych jeszcze nie próbowałem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
Zgadza się, nie retardy.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 3406 / 534 / 0
Ja mam retardy i krusze je, i z rana zjadłem 300mg i teraz nie wiem czy dorzucać coś bo po tych 300mg nawet fazy nie miałem nic nastroju nie poprawiło, robiłem się senny... kurwa kiedyś mnie lepiej robił a teraz lipa.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 8103 / 911 / 0
Może jesteście jacyś ''anty-tramal'' %-D . Mnie normalnie klepie 200 mg + 1 mg clona.Mam euforie, blogostan ; etc.
Wszystko jak powinno - działa.
Jak działa na Was usypiająco to należny się wyspać dobrze, uciąć drzemkę w dzień i wtedy ładować albo zmniejszyć dawkę. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 358 / 73 / 0
Ja obecnie z 3g zeszłam do 600mg dziennie. Wizuale jak na zwale i rozjebane źrenice to normalne. Biorę raz - tylko rano, raz na dobę. Do tego 150mg pregabaliny, na noc rolki, kwetiapinę 400mg i Klonazolam.
Co do kapryśnego działania pregaby - owszem, ale jednocześnie jak zmiejsza się działki opio to jest baardzo pomocna, wybawicielska.
Z tym parasyfem tramalskim jakoś walczę, ale chuj z tego jak przygrzeje dozylnie morfinę i oxy dożylnie. Powolutku tylko mniejsze dawki mnie robią. Ostatnio byłam zaskoczona jak po tramcu i pregabie porannej przygrzałam ok 100mg morfiny z oxy (ampułki) to miałam grube noody. A było tak, że ponad 200mg mnie nie potrafiło ugrzać, tak mi tolerka poleciała.
Teraz tylko poszłabym na detox (byłby lżejszy niż poprzednie, bo sama "poradziłam" sobie z Tramalem. Także pewnie nie musiałabym się nasączać metadonem do tych 50ml i siedzieć 2 miesiące.
No, ale co mam Wam powiedzieć, koledzy i koleżanki - taka narkotykowa pasja. Jeden gra na organach, inny na nerwach, a ja na swoim organiźmie i psychice.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 358 / 73 / 0
@UJebany Na mnie tramc zawsze działał bardziej euforyzująco i pobudzająco, taki pseudo speedball. Wkurwia mnie to, bo ani spać po tym bez wspomagaczy, tym bardziej jak ucinam dawki i czuję się przez większość dnia jak na skręcie i wszystko robię na siłę.

Edit: I myślę, że w Twoim przypadku te 1g klona robi ogromną różnicę. W końcu jesteś klonowy chłopak %-D
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 2532 / 602 / 0
09 maja 2021polymerase pisze:
Ja mam retardy i krusze je, i z rana zjadłem 300mg i teraz nie wiem czy dorzucać coś bo po tych 300mg nawet fazy nie miałem nic nastroju nie poprawiło, robiłem się senny... kurwa kiedyś mnie lepiej robił a teraz lipa.
No ja tez oczywiście krusze,ale to i tak pewnie nie to samo co te bez przedłużonego uwalniania.Ja dzisiaj zjadłem grama,został mi jeszcze gram,zjem pewnie jutro i raczej więcej tego nie kupuje,fajna zabawka ale są lepsze rzeczy i tolerka strasznie szybko rośnie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Ja jednak dorzuciłem rano 300mg i po obiedzie 450mg i chuja siedzę smutny, trochę baklofenu chyba 50mg i też nic a wiem że 50mg baklo mnie robiło kiedyś, ja już chyba nie odczuwam przyjemności na lekach czy dragach...

Dziwne.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 8103 / 911 / 0
Ja jakoś godzinkę temu skusiłem się na 100 mg dorzutki i jest milutko.Najgorzej, że do 18 maja musi mi styknac Trampara...a mam ciut mało. :płacz:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.