Od dłuższego czasu planuje zrobic growboxa z jakiejs starej szafy. Planuje posadzic 4 roślinki. Jakie żarówki polecacie do tylu krzaczkow? Chciałbym też zamontować filtr węglowy,aby zlikwidowac zapach. Czy znajdę cos w granicach 200zł? Widziałem też że ludzie wyklejaja własne boxy folią która odbija światło, moje pytanie czy duzo daję taka folia względem plonu?
Ta folia daje bardzo dużo. Odbija światło przez co nie masz oświetlonych tylko szczytów roślin a całe. Uważaj jednak przy rozkladaniu tej folii. Źle ją rozłożysz to możesz doprowadzić do pożaru.
Pamiętaj o filtrach, wentylatorach, temperaturze i wilgotności. Również wysokość żarówek nad plantami jest bardzo ważna.
Powodzenia
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.