Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Witam,
Lecę samolotem na wakację i chciałbym w jakiś sposób mieć dostęp na miejscu do kilku gramów kokainy. Nie wiem jeszcze czy to będzie kraj europejski czy północno-afrykański, ale na pewno zatrzymamy się w hotelu. Czy ktoś próbował w podobny sposób wcześniej umilić sobie pobyt? Widziałem tu sporo tematów dotyczących przemytu przez lotnisko, ale ja bym się na to chyba nie odważył. Wydaję mi się, że wysyłka listu powinna być w miarę bezprzypałowa tylko jaki adres podać? Normalnie hotelu i swoje dane? Gdybyśmy zatrzymali się w jakimś apartamencie to nie byłoby problemu, a tak to lipa :(
  • 1290 / 366 / 0
zle kombinujesz, w hotelu cie zgarnie policja i dostaniesz paragrafy jak za lotnisko. I pewnie 20 lat w lochu. Wakacje to dobry czas, zeby zrobic sobie detox. Wrecz idealna metoda.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.