Od siebie polecę Planton C i Polifoskę.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
16 kwietnia 2020pawoleh666 pisze: lepiej by bylo jakbyś kupił ziemię bez dodatkowych nawozów, żebyś mógł sam kierować minerałami w glebie poprzez nawożenie.
Od siebie polecę Planton C i Polifoskę.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
W sklepie gościu powiedział że świetlówek nie produkują już i takie coś ma to wziąłem
A jeśli to odpada to jakie zamienniki polecacie? Bo świetlówek nie można dostać nigdzie a nie chce wydawać dużo hajsu. W takim boxie bym trzymał 1 lub 2 automaty i ostro trenował. Nie zalezy mi na dużym plonie.
Korzystając z okazji zapytam jeszcze: czy koc ratunkowy spełni swoje zadanie? Niektórzy chwalą niektórzy krytykują a ja sam nie mam pojęcia
EDIT: zapomniałem wrzucić zdjęcia żarówki (ciekawe czemu)
Dziwnie, nie widzę w Twoim poście żadnych zdjęć / linq.
Fuzja - D5
Dodam także, że to będą tylko automaty.
Ogarnąłem coś takiego. Według info to ok. 100lm na 1w. Jedna-dwie lampy 50w dałyby radę, czy lepiej zaopatrzeć się w 150w i dodać sobie te 55 zł do miesięcznego rachunku za prąd? Co o tym
sądzicie?
cut - wycięto niepodpisany odnośnik - d5
Dostałem 3 takie żarówki LED
https://allegro.pl/oferta/zarowka-led-g ... 8425593178
Pytanie brzmi: czy są w stanie ogarnąć jakiegoś mini boxa hmm na 2-3 automaty?
Jeśli ktoś miał styczność z nimi to chciał bym również się dowiedzieć jak jest z grzaniem takich lesie czy trzeba dogrzewać bożą czy same dadzą radę.
przeniesiono - UV
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.