serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
W sklepie gościu powiedział że świetlówek nie produkują już i takie coś ma to wziąłem
A jeśli to odpada to jakie zamienniki polecacie? Bo świetlówek nie można dostać nigdzie a nie chce wydawać dużo hajsu. W takim boxie bym trzymał 1 lub 2 automaty i ostro trenował. Nie zalezy mi na dużym plonie.
Korzystając z okazji zapytam jeszcze: czy koc ratunkowy spełni swoje zadanie? Niektórzy chwalą niektórzy krytykują a ja sam nie mam pojęcia
EDIT: zapomniałem wrzucić zdjęcia żarówki (ciekawe czemu)
Dziwnie, nie widzę w Twoim poście żadnych zdjęć / linq.
Fuzja - D5
Dodam także, że to będą tylko automaty.
Ogarnąłem coś takiego. Według info to ok. 100lm na 1w. Jedna-dwie lampy 50w dałyby radę, czy lepiej zaopatrzeć się w 150w i dodać sobie te 55 zł do miesięcznego rachunku za prąd? Co o tym
sądzicie?
cut - wycięto niepodpisany odnośnik - d5
Dostałem 3 takie żarówki LED
https://allegro.pl/oferta/zarowka-led-g ... 8425593178
Pytanie brzmi: czy są w stanie ogarnąć jakiegoś mini boxa hmm na 2-3 automaty?
Jeśli ktoś miał styczność z nimi to chciał bym również się dowiedzieć jak jest z grzaniem takich lesie czy trzeba dogrzewać bożą czy same dadzą radę.
przeniesiono - UV
Mam pytanie. Kupilem lampe i gdy ja podlacze to nie swieci ciaglym swiatlem tylko mruga.
Pytanie czy to moze byc problem z zasilaczem? Bo żarówka wygląda na dobra,a innej nie posiadam niestety by sprawdzic.
przeniesiono - UV
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.