Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
prechujówka :D
  • 356 / 69 / 0
albo pregaballena jak stara dobra oranzada. mozna sobie pod kolor zrobic, z zolta albo czerwoną.
  • 2534 / 596 / 0
19 marca 2021Listinio pisze:
A ja jako gość bez tolerki lubię sobie zrobić syrop z Antka czy thio i soku malinowego raz na jakiś czas,nie chodzi tu o styl ani inne gówno ale o to że to jakoś mi dobrze wchodzi po prostu.Czuje z każdym łykiem tą kode,z każdą minutą jest coraz lepiej.
Co ty pierdolisz.koda to nie piwo.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 36 / 0
Może nie piwo, ale placebo jak najbardziej.
Ostatnio sobie syrop t. z syropem malinkowym zrobiłem i podczas picia właśnie przez skojarzenia organizmu (smak-późniejsze poczucie ciepełka) aż mnie ciary przeszły. :zombie:
  • 1521 / 73 / 0
18 marca 2021Kazuy4 pisze:
Lil Peep czy inny amerykański raper, którzy mają to w syropach w buteleczkach po 500$ sztuka z promatezyną LMAO
Bez kitu tyle płacą za słabe opio i starą antyhistaminę z cukrem? Toć to trzeba być skończonym frajerem. Ja mam bekę jak ktoś bierze za drogo, a syropek głównie z prometazyną za 500 baksów to przechodzi moje pojęcie, prawie jak ibogaina %-D

Ogarnijta się kinderćpuny i wypierdalać do zdalnej szkoły. The best kopie antek, dobra ekstrakcja popita czymś ciepłym na w miarę pusty żołądek. Można zrobić podkład z antyhistaminy, ale jarać się czarnuchami to pedalstwo. Lean srean.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2877 / 266 / 0
jak ja twoje śmieszne antki jeszcze 20stki ekstrahowałem to nie wiedziałeś jak się wysrać, więc się nie zesraj

prometh z kodeiną już nieraz potwierdzone klepie w chuj mocniej, łapią noody etc., więc ty stąd idź za offtopowanie, masz ból dupy, że prometazyny nie możesz sobie ogarnąć i wyżalić się musisz?
  • 449 / 101 / 0
A cóż to za trudności w ogarnięciu prometazyny 10 mg per tabs? :O
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2877 / 266 / 0
zapytaj tego co offtopuje z jakimś bólem dupy post nad moim, bo nie wiem skąd inaczej taka zawiść płynąca z posta :D
  • 449 / 101 / 0
To nie zawiść w moim przypadku - zwykła ciekawość. Nikogo nie chdę urazić ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2877 / 266 / 0
pisałem nie o Tobie z tą zawiścią również
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.