Posłuchaj bro, szczęście dzieli się na dwa etapy - szczęście trzeźwe i nietrzeźwe. Jak nazwalibyście pepsi z rozpuszczoną pregabaliną? Pregabba drink? Mody zawsze mile widziane, customizacji ci tu od groma, więc ćpaj jak chcesz i jaką drogą podania chcesz. %D
18 marca 2021Kazuy4 pisze: Zawsze jak widzę ten temat to mam ochotę się zaśmiać. Ludzie, którzy udają się do apteki po dostępny bez Rc lek Thiocodin na kaszel żeby się naćpać, chcą się poczuć jak Lil Peep czy inny amerykański raper, którzy mają to w syropach w buteleczkach po 500$ sztuka z promatezyną LMAO
polski swag
Nie róbcie żenady, po prostu łykajcie te swoje tabletki![]()
solo kodeina to jeszcze tam chuj, jak można ćpać tramal z opio i się nim jarać, to jest pytanie
@lol nie rozśmieszaj mnie, dobra spina i wczuta XD zamiast szukać dobrego maku żeby herbatka z gnoju klepała to tracisz czas na jakieś moje nietrzeźwe wywody, które zresztą było jakimś pierdoleniem o szopenie
a co do maku to wiesz malo biegam po sklepach, nie trace duzo czasu. albo dostaje paczke albo robie kurs 2.5h i mam towaru na tydzien. do sklepow zagladam bardziej przy okazji. spacery po kode pozeraly mi wiecej czasu.
18 marca 2021Kazuy4 pisze: Zawsze jak widzę ten temat to mam ochotę się zaśmiać. Ludzie, którzy udają się do apteki po dostępny bez Rc lek Thiocodin na kaszel żeby się naćpać, chcą się poczuć jak Lil Peep czy inny amerykański raper, którzy mają to w syropach w buteleczkach po 500$ sztuka z promatezyną LMAO
polski swag
Nie róbcie żenady, po prostu łykajcie te swoje tabletki![]()
ale faktem jest że dzieci wykupujące apteki żeby udawać amerykańskich raperów jest żenujące
"Codeine what I sip, that shit come in straight from Texas"
18 marca 2021adverse pisze: Jak nazwalibyście pepsi z rozpuszczoną pregabaliną? Pregabba drink?
Cocalina.
Moze bardziej pasowaloby tu Pepsi, mozna by nazwać po prostu Prepsi.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.