Niestety, ale zaobserwowałem wpływu na koncentracja i chęć do pracy. Dalej pozostaje do bani :P
Ze względu na dość wysoką cenę i obrzydliwy smak nie wyobrażam sobie jak niektórzy mogą to brać codziennie.
A czy połączenie fenylo i raz na jakiś czas alkoholu Czy mj jest bezpieczne ? Boli mnie, abstynencja ścisła z mj/alko przy noopepcie.
Piszę o długotrwałej, bo w moim przypadku, gdy działanie SSRI i stylu "serotoninowy kokon" osłabło, a efektem każdego SSRI jest już tylko spłycenie emocji (wręcz nihilistyczna pustka, którą próbuje niwelować tak sposobem zachowania jak i prochami) i w pewnym sensie neurotycznych aspektów osobowości. Teraz także i to "dopaminowe" działanie f-racetamu, stymulacja, wszystko jest zabite przez SSRI i towarzyszące mu kompensacje w moim OUN. (
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Chciałbym zacząć przygodę z racetamami, fenylopiracetam wydaje się najbardziej kuszący, ale ze względu ryzyko wyrobienia tolerki, wolałbym nie stosować go codziennie. Zastanawiam się jaki racetam wybrać do codziwnego, który dobrze skomponuje się z fenylopiracetamem który planuje brać 2-3 x w tygodniu w dawce 1x100mg. Czy oxiracetam w dni bez fenylopiracetamemu to dobry wybór? Może inny racetam sprawdzi się lepiej w tej roli?
Co sądzicie na ten temat i jakie są Wasze doświadczenia?
Druga sprawa to łączenie fenylopiracetamemu lub wspomnianego stacku z prl-8-53. Testował to ktoś? Chciałbym brać prl w dni w których biorę fenylopiracetamemu i wykorzystywać to do pochłaniania wiedzy. Czy ten mix będzie efektywny w takim celu?
27 kwietnia 2021BacopaPL pisze: Jakie schemat brania fenylopiracetamu uważacie za najbardziej odpowiedni?
w proszku. Musisz wyczuć klimat bo zbytnia stymulacja u mnie np powoduje wymioty. Głównie przez to że mam syf w płucach po rzuceniu jarania. Gdy zaczyna wjeżdżać fenylo czuje ile sobie brudu narobiłem jarając szlugi i mj przez ostatnie 5 lat. W każdym razie kombinuj i pamiętaj że mniej znaczy więcej.
Pozdro
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata