Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
do mnie też typek z stylu porobionego pisał że śledził moje wątki w dziale benzo i że po leczeniu siedzę na forum więc czeka aż zacznę ćpać.
powiem wam że na krótką metę się da mieć a nie walić ale później głowa nie wytrzymuje tego faktu
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 8103 / 913 / 0
Ja mam odłożone Tranxene a nakurwiam ''tylko'' klonazepam i lorazepam.O tyle dobrze, że nie łączę tych 3 benzodiazepin. :tabletki: Co do klorazepatu to głownię leży i się kurzy bo ma znikome działanie rekreacyjne. :korposzczur:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 83 / 5 / 0
No do ciebie mordo haha, w paru procentach mnie przypominasz :kreska:
  • 1066 / 158 / 0
22 marca 2021Termos789 pisze:
Wszystko może leżeć ale nie zielsko.
Za to jak już sie skończy zapas to kończy sie ciąg. Nie musze palić przez pare dni, tydzień, czy dwa. Chwila przerwy ale jak już kupie to znowu jazda sie zaczyna
Mam dokładnie tak samo. Jak się kończy temat to sam dla siebie robię przerwę 5 dni czasem 7 dni czasem 2 tygodnie ale rzadko %-D
Najlepiej 4 tygodnie przerwy wtedy tolerancja się zeruje wraca namiastka magii.

Jednak palę 16 lat i takie przerwy plus 4 tygodnie miałem tylko na palcach jednej ręki.

Jak już tolerancja się jako tako wyzeruje to kupuje tego trochę i jaram 2 g dziennie.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.