Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 231 / 41 / 0
@xsinmain Ja zawsze po takiej jednej nocce to staram się nie faszerować lekami tylko suplementami (medykamenty zostawiam na grubsze zwalicho). Wypij sobie jakiś mix witamin, magnezu i potasu. Możesz dorzucić elektrolity. Zjedz coś treściwego (chociaż może się jeszcze nie chcieć :P), więc jeśli nie dasz rady wmusić w siebie obiadku to skuś się chociażby na banana/jogurt naturalny. Wyjdź na świeże powietrze, dotleń się. Wierz lub nie, ale mi naprawdę taki schemat pomaga przetrwać po jednorazowym wyskoku z amfą. :D A na bóle mięśni może zarzuć jakiś Dexak. Pomaga.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Po nocce walenia zeby dojsc do siebie zawsze jem gorącą zupe babci (rosołek)
do tego witaminki obowiązkowo, tabletki ziolowe ( depresanum)
bardzo pomagaja +dobry buszek i jestem jak nowy.
  • 347 / 74 / 0
Ale najgorsze jest to odsypianie... jedna noc sobie polece a kolejny tydzień wyjęty z życia..
  • 231 / 41 / 0
^up Hm, może powinieneś na co dzień jakoś lepiej się suplementować/bardziej dbać o swój organizm? Każdy jest inny, ale nie zdarzyło mi się chyba tygodnia przez jedną nockę mieć aż tak skopanego. To strasznie nieopłacalny biznes, żeby dla jednorazowej fazy poświęcać aż cały tydzień męczarni. %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
17 marca 2021xsinmain pisze:
Ale najgorsze jest to odsypianie... jedna noc sobie polece a kolejny tydzień wyjęty z życia..
A zdarzało Ci się zarwać nockę bez dragow? Jak się wtedy czułeś i ile wracałeś do formy?

Mi się nie chce wierzyć, żeby po jednej nocce tyle czasu wracać do żywych. Najwięcej wracam do żywych po nocce z wieksza ilością alkoholu. 3-4 to norma.
  • 1876 / 192 / 0
Spotkał się ktoś kiedyś z uczuciem dyskomfortu/bólu brzucha po amfetaminie? Może nie od razu po zażyciu, ale tak w środku/po zakończeniu ciągu

Sama rzecz w sobie jest ciężka do dokładnego opisania. Przyrównać to można do zjedzenia czegoś, co nam potem zaszkodziło. Po prostu czuć, że coś jest nie tak, że homeostaza żołądka została zakłócona. Najpewniej to od ciągłego przełykania spływu i glutów z fetą (Krzywa przegroda nosowa). A że temat nie był dobrze wysuszony, pewnie podrażniło od środka

Kolejna sprawa - sranie po amfetaminie. Rzadko ją walę, ale jak jestem w ciągu to nie defekuję w ogóle. Jeżeli zdarzy się w trakcie (Ale przeważnie raczej po), to ból przy sraniu jest nie do opisania. I nie, że piecze jak po za ostrym kebabie. Boli, jakby średnica gówna była o wiele większa, niż średnica odbytu. Normalnie czuję jego gwałtowne rozciąganie. Jakby ktoś mi w dupę duże dildo włożył (Nie, nie wiem jak to jest. Zresztą wtedy byłbym już zahartowany)

... %-D

Nieraz po wciągnięciu czuje specyficzne mrowienie na głowie, jak się domyślam, to te legendarne "Rosnące włosy". Z czego to wynika, co to za proces? Wylew dopaminy? Mimo tego uczucia, mój humor wcale nie był jakiś zajebisty

No i ostatnia kwestia - Ten jebany biały osad w dziurach nosa. Jak się chronić przed tym kurestwem bez ciągłego wkładania sobie naślinionego palucha i sprawdzania czy już tam nic nie ma?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1974 / 519 / 0
Ja kiedyś prawie zawsze po amfetaminie miałem mdłości i rzygałem co jakiś czas albo miałem odruch wymiotny bo żołądek pusty, tylko to było w czasach gdy fuki w fucę było 10 razy więcej niż teraz. Przy obecnej zdarzyło mi się mieć mdłości po spaleniu papierosa ale woda mineralna i pare wdechów świeżego powietrza pomogło obejść się bez nagłego ataku spawacza.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 17 / 1 / 0
amfetamina + Alprox 2-3 MG na zejscie. Warrto?
  • 2569 / 532 / 0
21 marca 2021Cycuszek pisze:
amfetamina Warrto?
nie
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
@pawoleh666

Dlaczego??

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.