Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
No i ta odpowiedź mi przypomniała, że miałem nową wersję tematu z ponad 50 pytaniami, a teraz nie wiem gdzie to jest. Postaram się rozszerzyć treść na dniach.
Więcej opisałem w temacie który założyłem.
13 sierpnia 2020TymekDymek pisze:
5. Interakcje z lekami i żywnością
Jakiekolwiek stymulanty, niezależnie czy to MDMA, beta-ketony, amfetamina czy kokaina, a nawet kawa (!) mogą doprowadzić nawet do zgonu. Generalnie unikamy jakichkolwiek połączeń, a na kawę lub energetyka powinniśmy sobie pozwolić minimum 12 godzin po dekszeniu, choć zalecam poczekać przynajmniej dobę.
Stąd moje pytanie, jak jest faktycznie z tą kawą w połączeniu z dexem?
Cytryna alkalizuje a Coca-Cola zakwasza, więc widzę tu sprzeczność.
Top najbardziej nieprzyjemnych doświadczeń w życiu pod względem fizycznych dolegliwości. To wszystko wpłynęło na tego tripa i nabawiłem się jakiegoś NDE podczas działania i nieprawdopodbnego zjazdu, który trwał jeszcze cały następny dzień (osłabienie ogólne tak do 3 dni).
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.