Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Jaki jest według was najbardziej efektywny (tj. najmocniej klepie) preparat dostępny bez recepty w aptece? Słyszałem o neoazarinie jako dobrym źródle kodeiny której nie trzeba ekstrahować i nie bije po żołądku jak sulfogwajakol, jednakże jest ona bardzo droga w porównaniu do thio, którego jestem zwolennikiem (jakoś nie ufam swoim ekstrakcjom z antidolu i podświadomie myślę że tracę bardzo dużo pożądanej substancji)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2021 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 32 / 1 / 0
No najbardziej opłaca się thiocodin wychodzi najtaniej i najmocniej bo nie tracisz ani miligrama a przy rozgryzieniu tabletek działa bardzo mocno jednak szkody jakie wywołuje w zalodku i przełyku są bardzo duże na dłuższą metę, sam nabawiłem się od żarcia thiocodinu wrzodów, neoaziarina nie zawiera szkodliwych substancji jednak jest w niej aż o 50 mg kody na paczce mniej więc trochę słabo ale imo i tak lepiej walić neoazarine niż Antka bo cenowow wyjdzie podobnie a nie trzeba robić ekstrakcji a jeśli nie umiemy jej dobrze zrobić to trochę tej kody się traci. Pozdrawiam i z fartem
  • 1195 / 223 / 32
I chyba temat wyczerpany...
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 497 / 12 / 0
a nurofen plus? do tego jest syrop pini, ale to wersja mini (równowartość 6 tabletek thio)
p
email: 853156@protonmail.com
  • 119 / 46 / 0
Najmocniej klepiący jest antidol tzn. czuć natychmiastowe działanie w 100%.
Neoazarina jest spoko, ale tylko w miksach, bo zawiera tymianek, który w dużych ilościach jest bardzo trujący także max 1-2 opakowania.
Thiocodin klepie słabiej, ale za to dłużej trzyma, jest bardzo toksyczny dla żołądka i dodatkowy minus: poprzez spopularyzowanie tego leku każda aptekarka będzie wiedziała, że kaszel Ci nie doskwiera, w przypadku dwóch powyższych jest duże prawdopodobieństwo, że boli Cię ząb lub masz suchy kaszel.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 1195 / 223 / 32
A ja się zastanawiam czy Antidol nie dlatego tylko jest "najmocniej klepiący", że ekstrakcja nigdy nie jest idealna i spożywamy wraz z kodą ileś tam, w zależności jak się udała ekstrakcja, paracetamolu. A paracetamol przecież wzmacnia działanie kody.

Czy nie jest tak, że biorąc np. 240mg Thiocodinu i dorzucając do tego jedną tabletkę Solpadeiny, że osiągniemy 248mg kodeiny i 500mg paracetamolu z 30mg kofeiny, które spotęgują i wydłużą nam działanie kody?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 121 / 5 / 0
@Klamm wątpie i to na 100% żeby paracetamol wzmacniał działanie kodeiny.
  • 102 / 17 / 0
Owszem wzmacnia, ale tylko przeciwbólowe, psychoaktywne nie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.