Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
07 czerwca 2020Pablesco pisze:
@Ga416

W plastrze actavis 25ug jest 4,125mg fentanylu. Wszystko zależy jaką masz tolerancję - jeśli bierzesz 200mg morfiny na raz i to IV to możesz się zastanowić nad 0,5mg fenta IV. To bardzo silny środek, ja gdy miałem tolerkę na 150mg majki iv to pierwszy strzał 1mg fenta, był o wiele za mocny. Obecnie jestem na buprze - duże dawki 6-8mg lecz gdy wpadnie mi plaster to po 30 godzinach od zażycia bupry 3,2mg fenta przebija się przez nią i działa świetnie. Napisałem to abyś wiedziała jaki to mocny środek i przemyślała czy chcesz się narażać na jego zgubne działanie. Napisz najpierw jaką masz tolerancję, a później pomyślimy jak ewentualnie przygotować Ci te 0,5mg fenta.
@Pablesco

Cześć po czasie - nie doczekałam Twojej odpowiedzi - ogarnęłam sama, wjebałam się, ale wyszłam - w skrócie nie polecam. Dzięki za przestrogę, niestety z własnego doświadczenia wiem ze jak komuś bardzo zależy to i tak to zrobi... Myśle ze doświadczenie jest cenne, ale nie warte tego ryzyka
Peace
  • 56 / 9 / 0
A co z dostępnością fenta? Trudno dostać np;plastry?
she loves you again
  • 306 / 15 / 0
Próbował ktos waporyzacji plastrów(Durogesic):cojest:. Tempreatura parowania to podobno ok 40 stopni, czyli w teorii wjebac to do vaporyzatora by sie dalo zeby sie folijka nie stopila ani nic :extasy:
  • 223 / 52 / 0
Mam pytanie bo tu odp nie mogę znaleść. Dostałem duro setki tam jest 16,8. Na ile podzielić taki plaster na początek na 9 cz 6 kawałków? Do żucia nie mam zamiaru go i.v walić.
  • 1550 / 215 / 0
Kurwa, liczyć nie umiesz? Plaster ma powierzchnię 42cm^2, fnt jest na nim 16,8mg. Chyba rachunek nie jest trudny. Czego teraz w szkołach uczą,żebym ja, stary, musiał tłumaczyć. Ech, jobat' mir....
  • 1 / 1 / 0
Witam,

Myślałem ,że Matrifen 50 ,Sevredol 20 mg i Bunondol 0,2 mg to są leki podawane w stanach choroby nowotworowej.Właśnie takie leki brała moja teściowa,plaster co 3 dni i 3 x dziennie sevredol .Nie wiedziałem,że Państwo też jesteście leczeni tymi lekami.
Uwaga! Użytkownik AROS77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1550 / 215 / 0
Taa, wszystkie tu wypowiadające się egzemplarze, też się leczą. Na ciężkie ćpuństwo.... Nie z ćpuństwa %-D
  • 325 / 50 / 0
Jak z tolerancją u Was Dziadku? Pamiętam, że kiedyś strzelałeś niebotyczne dawki 16,8mg (czyli cały plaster Duro 100ug) tego środka, po to aby wrócić do 1\3 plastra z lepszym rezultatem tj. z efektem dla którego sięgamy po fenta. Ja dochodziłem maksymalnie do 3,5mg fenta na strzała i preferuje plastry hexal lub fenta mx. Wystarczyło dodać 5mg rolek przerabianych na szkło by przywrócić ,,efekt fenta". Także próbowałem miksów z majką 3mg fnt plus 100mg majki - jak dla mnie lepsze niż zagraniczny najlepszy sort browna. Co do bezpieczenstwa brania fenta, zawsze strzelałem z pompki 20ml, objętość płynu najczęściej 20m. Czasem było za mocno pompka po prostu wypadała z połową lub 1/3 towaru. Znajoma strzelała ,,na kopa" z 10ml pompki - dostała zapaści tak, że 20 min za nią oddychałem - dobrze, że mam kpp... Gdyby strzeliła z 20ml raczej w połowie wypadłaby jej pukawka, oczywiście podawała bez mojej wiedzy.
  • 297 / 31 / 0
Jutro powinny mi wpaść dwa plastry, tolerki mieć nie powinienem bo ostatnie 6g morfiny przerobiłem jakoś w grudniu, chociaż przy ostatniej próbie jakoś miesiąc temu 480mg kody nawet nie poczułem. Zakładając że nie ma tolerki i nie mam warunków do strzelania, jak najlepiej to przyjąć? Jaką część plastra?

Edit: jakby miało to znaczenie to są to plastry mirtafen 100ug/h
Spoiler:
  • 1550 / 215 / 0
Jeżeli już, to MATRIFEN, mała zawartość fnt w porównaniu do innych plastrów 100 mcg, zawiera tylko 11,3 mg fnt i dodatkowo trzeba się męczyć że zdejmowaniem membrany półprzepuszczalnej. Poszukaj w temacie przygotowania plastrów do i.v. jak to się robi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.