Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Potrzebuję zamknąć ostatnie sprawy w ziemskiej rzeczywistości, a niekoniecznie mam siłę jakkolwiek funkcjonować i stąd moje pytanie; czy będę w stanie wykonywać wszystkie czynności w porządnym przez siebie trybie na amfetaminie?
Absolutnie nie zależy mi na wyjątkowych efektach, poza jednym; siłą do wykonywania podstawowych czynności. Pytam z racji na własną abstynencję od jakichkolwiek substancji psychoaktywnych; nie biorę, nie było okazji brać. Nie wiem na co mogę liczyć. Głęboka depresja uniemożliwia mi wykonanie najprostszego ruchu, a mam parę spraw do załatwienia przed przejściem na drugą stronę.
  • 2098 / 514 / 0
Zgłoś się jak najszybciej do psychiatry, zanim zrobisz coś głupiego.
  • 0 / / 0
09 marca 2021KapitanAizen pisze:
Doceniam i poniekąd szanuję komentarz; tak specyficzny rodzaj respektu wobec istnienia, należy do wyjątkowo rzadkich zjawisk, aczkolwiek przychodzę wyłącznie po odpowiedź na pytanie. Treść ma wyłącznie na celu nakreślenie sytuacji, aniżeli obudzenie w kimkolwiek pierwiastka bohatera; czasami zejście ze sceny jest najbardziej rozsądną i najlepszą decyzją.
  • 106 / 21 / 0
09 marca 2021KapitanAizen pisze:
Podpisuje się pod tym, miałem w swoim życiu ciężki okres głębokiej depresji. Nie miałem siły z łóżka wyjść, spałem całe dnie bo czułem jakby coś mnie przygniatało. Jakimś cudem poszedłem do poradni psychiatrycznej, dostałem tabletki i zapisałem się na terapię. Na początku było ciężko ale potem z czasem coraz lepiej. Miałem siłę wstać z łóżka i zrobić sobie chociażby jedzenie.
Warto spróbować, serio
W razie jak chcesz pogadać śmiało pw
  • 3455 / 1124 / 0
Autorze wątku, no to ruszaj dupę w troki do psychiatry skoro masz anergię, która w ogóle nie pozwala Ci żyć.

amfetamina pomoże na chwilę, potem istotnie pogłębi problem depresji i na zejściu fazy zdecydujesz nie do końca racjonalnie, że Teraz idziesz na szafot, jak głupi się zakręcisz w zjeździe. amfetamina brana w ciągu również: może i daje energię, ale jeśli chodzi o nastrój, myśli "S" i depresję (czy psychozy) - tylko nasili problem.

Masz jakąś oficjalną diagnozę?

Od kiedy chcesz się zabić? Rozumiem, że może istnieć pewien zamrożony plan samobója, który może wejść w tryb po ostrym zwraczeniu nieadekwatnym do wieku, skrajnie trudną sytuacją w ogóle.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 0 / / 0
09 marca 2021misspill pisze:
Autorze wątku, no to ruszaj dupę w troki do psychiatry skoro masz anergię, która w ogóle nie pozwala Ci żyć.

amfetamina pomoże na chwilę, potem istotnie pogłębi problem depresji i na zejściu fazy zdecydujesz nie do końca racjonalnie, że Teraz idziesz na szafot, jak głupi się zakręcisz w zjeździe. amfetamina brana w ciągu również: może i daje energię, ale jeśli chodzi o nastrój, myśli "S" i depresję (czy psychozy) - tylko nasili problem.

Masz jakąś oficjalną diagnozę?

Od kiedy chcesz się zabić? Rozumiem, że może istnieć pewien zamrożony plan samobója, który może wejść w tryb po ostrym zwraczeniu nieadekwatnym do wieku, skrajnie trudną sytuacją w ogóle.
Przyznaję; próby ratowania istnienia przypadkowej jednostki, napotkanej w przestrzeni wirtualnej robią wrażenie i przywracają wiarę w wysoki poziom empatii w społeczeństwie, jednak od samego początku nie taki był mój cel. Nie zamierzam leczyć się amfetaminą, a z jej pomocą zamknąć wszystkie sprawy.

Początkowo nie przypuszczałem, że cała dyskusja, będzie toczyć się wokół mojego zdrowia psychicznego, więc pozwólcie, że uspokoję sumienie wszystkich, potencjalnych rozmówców; posiadam szereg chorób neurologicznych i psychicznych, które utrudniają mi funkcjonowanie na zaawansowanym poziomie. Nie chcę żyć od piętnastu lat, a nie przekroczyłem jeszcze wieku nastoletniego. Nie bawcie się w bohaterów. To nie jest prosty przypadek, a odpuszczenie to najbardziej humanitarna z opcji.
  • 615 / 96 / 0
Jw może pomóc na krótką metę z podkreśleniem słowa"może".

Fajnie z Waszej strony że jesteście tak troskliwi jednak autor na pewno ma jakieś słuszne powody swojej decyzji, pozostaje jedynie nadzieja że jeszcze zmieni zdanie i wszystko na dobre mu się obróci.
  • 3455 / 1124 / 0
Wobec tego właśnie pytam: jakie diagnozy?

Ja bym z samobójstwem poczekała do jakiegoś konkretnego, poważnego wieku. Zamrożony latami obmyślany plan wszedłby w życie... oby tylko nie odratowali.

Ja nie mówię, że jako antydepresant, jako stymulant dobre, ale pogłębi depresję i zejście będzie koszmarne. A do "załatwiania spraw" potrzebny jest ciąg na fecie, po którym NA PEWNO nie będziesz myślał racjonalnie.

Skoro jesteś internetowym anonimem to podziel się historią.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 0 / / 0
nie cytujemy postów bezpośrednio nad swoim - delicsajko
Jesteś zmuszona wybaczyć, ale nie jestem tutaj, by zaspokajać cudzą ciekawość; szczególnie mając na uwadze fakt, że strona zainteresowana niekoniecznie potrafi pojąć rzeczywistą esencję problemu - „Ja bym z samobójstwem poczekała do jakiegoś konkretnego, poważnego wieku (...)“.

Czekanie w moim przypadku oznacza szaleństwo. Brak możliwości popełnienia samobójstwa. Nieustanne osuwanie się po spirali wewnętrznej destrukcji, której nie sposób zatrzymać; zbyt wiele czynników uwarunkowanych genetycznie. Czas działa na moją niekorzyść, a maksymalnie cztery lata są ostatnimi względnie świadomymi w moim życiu.

Prawdopodobnie wysyłam ten komunikat wyłącznie po to, by żaden bohater z serduszkiem po poprawnej stronie, nie czuł się zobowiązany do pomocy. Jestem absolutnie świadom tego co robię, a obecnie potrzebuję wyłącznie czegoś, co pozwoli mi uwolnić się z łóżka.
  • 380 / 89 / 0
No ja żeby wstać z łóżka musze zjeść moje tabletki, zajarać szluga i wypić kawe, wtedy dopiero wychodze spod kołdry.
:fuj: :fuj: :fuj:
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.