Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
w takim razie mam kilka pytań dla wtajemniczonych, bo ja z N2O jestem świeżakiem :D
ile trwa faza?
jest tak jak z narko, czyli wejście, peak, zejście, po efektach?
jak wyglada ta fazka, jakie są efekty?
czy na nastepny dzień albo kilka godziń po braniu jest jakaś zmiana nastroju, bóle głowy itd?
z góry dzięki za odpowiedź pozdro
Mam takie pytanie, czy jedna puszka bitej śmietany wystarczy, żeby coś posmyrało? Byłbym niesamowicie wdzięczny za odpowiedź.
Niech faza i przede wszystkim zdrowie będą z wami.
Koło 70 zł kosztuje na Allegro najtańszy.
Tylko nie spodziewaj się nie wiadomo czego, działanie jest intensywne, ale bardzo krótkie, plus solo nie ma w tym jakiejś głębi.
Mi nieco przypominało inhalanty: poppersy, eter. Te pierwsze bardziej podnosiły ciśnienie, ale generalnie główny profil podobny, tylko N2O ma bardziej "elektryczny" vibe.
Jednym z vaporyzatorów, które posiadam jest fenix mini. Jak to się łączy z N2O? A no tak, że w miejscu w którym vaporyzator zasysa powietrze, zamontowałem gumowe kółeczko wielkości końcówki naboju. Następnie crackerem przebijam nabój, tak aby gaz uwalniał się bardzo powoli. Później odkręcam górną część crackera (uwaga zimne) i montuję końcówkę w tym kółeczku. Mamy sytuację win-win N2O przechodząc przez susz i komorę grzewczą ociepla się, a vapor dzięki zimnemu N2O schładza. Para z ustnika leci dosłownie sama więc vaporyzacja jest bardzo łatwa i przyjemna. Dodatkowo pamiętajmy, że dostajemy jednocześnie miks THC i N2O wynalazek co najmniej interesujący. Dlatego postanowiłem się nim z wami podzielić
Testowane z kapsułek i balonika. Jestem pewien, że butla ma lepszy efekt.
Potencjał po alkoholu wydaje się niezbyt duży aczkolwiek popróbuje jeszcze i możliwe, że coś więcej wyciągne z tego.
Przy chwili wdychania zauważalnie inny odsłuch otoczenia.
Po lsdku jestem ciekaw wrażeń jak i po MDMA. Pewnie już robi robotę niezłą.
Kiedyś tam zapostuje coś więcej jak zdobędę doświadczenie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.