06 stycznia 2021pawoleh666 pisze: Po przeczytaniu nazwy tematu myślałem, że jakiś użytkownik [h] będzie pytać o to co przyjebać, żeby się poczuć jak 20 lat temu, a tu takie coś.
Normalnie mam w takie rzeczy wyjebane, ale to jest wina tych samych ludzi którzy teraz w mediach to opłakują, tych samych lekarzy i innych ludzi którzy są strasznymi przeciwnikami np. konopi - to przez nich RC w ogóle zaistniały na taką skalę. I to jest frustrujące.
Ja myślę że @Satelitarny ma racje, stawiam na maczanę z kanna, pokarało ich i doszło do niedotlenienia, choć nie można wykluczyć miksu kanna z dyso.
06 stycznia 2021pawoleh666 pisze: Bo podejście rządu tego państwa i wielu innych to ,,delegalizujmy wszystko poza wódą i fajami i wierzmy w to, że ludzie rzeczywiście tylko to będą łoić". Jeszcze się nie nauczyłeś?
Z czego etanol to jeden z gorszych dragów i chyba najgorszy jeśli chodzi o GABA, nawet jeśli się podoba działanie to jest fhuj neurotoksyczny w porównaniu do zamienników.
Jak dla mnie tu najbardziej prawdopodobny jest miks przynajmniej dwóch związków po jednym z grupy RC kanna/opio/dyso.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
https://nauka.rocks/nie-odczuwa-bolu/ - Nadzieje dają inhibitory Faah
Warn za offtop - wildwolf
Warn za offtop - wildwolf
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów