06 stycznia 2021pawoleh666 pisze: Po przeczytaniu nazwy tematu myślałem, że jakiś użytkownik [h] będzie pytać o to co przyjebać, żeby się poczuć jak 20 lat temu, a tu takie coś.
Normalnie mam w takie rzeczy wyjebane, ale to jest wina tych samych ludzi którzy teraz w mediach to opłakują, tych samych lekarzy i innych ludzi którzy są strasznymi przeciwnikami np. konopi - to przez nich RC w ogóle zaistniały na taką skalę. I to jest frustrujące.
Ja myślę że @Satelitarny ma racje, stawiam na maczanę z kanna, pokarało ich i doszło do niedotlenienia, choć nie można wykluczyć miksu kanna z dyso.
06 stycznia 2021pawoleh666 pisze: Bo podejście rządu tego państwa i wielu innych to ,,delegalizujmy wszystko poza wódą i fajami i wierzmy w to, że ludzie rzeczywiście tylko to będą łoić". Jeszcze się nie nauczyłeś?
Z czego etanol to jeden z gorszych dragów i chyba najgorszy jeśli chodzi o GABA, nawet jeśli się podoba działanie to jest fhuj neurotoksyczny w porównaniu do zamienników.
Jak dla mnie tu najbardziej prawdopodobny jest miks przynajmniej dwóch związków po jednym z grupy RC kanna/opio/dyso.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
https://nauka.rocks/nie-odczuwa-bolu/ - Nadzieje dają inhibitory Faah
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Warn za offtop - wildwolf
Warn za offtop - wildwolf
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.