https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -16-latki/
Wygląda na bardzo grubą akcje. Czyżby dysocjanty ? kanna ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Mogło to być wszystko, najpewniej srogi overdosing, albo zajebali jakiegoś mixa.
Co się działo wcześniej - nie wiem.
Normalnie mam w takie rzeczy wyjebane, ale to jest wina tych samych ludzi którzy teraz w mediach to opłakują, tych samych lekarzy i innych ludzi którzy są strasznymi przeciwnikami np. konopi - to przez nich RC w ogóle zaistniały na taką skalę. I to jest frustrujące.
Ja myślę że @Satelitarny ma racje, stawiam na maczanę z kanna, pokarało ich i doszło do niedotlenienia, choć nie można wykluczyć miksu kanna z dyso.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
06 stycznia 2021Stteetart pisze: Co ją tak styrało ?
Swoją drogą tego typu artykuły są beznadziejne. Nie napiszą nawet co do za substancja ale na pewno wiedza jak wyglądał lab, w którym ją produkowano.
Z czego etanol to jeden z gorszych dragów i chyba najgorszy jeśli chodzi o GABA, nawet jeśli się podoba działanie to jest fhuj neurotoksyczny w porównaniu do zamienników.
Jak dla mnie tu najbardziej prawdopodobny jest miks przynajmniej dwóch związków po jednym z grupy RC kanna/opio/dyso.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
06 stycznia 2021Stteetart pisze:Bzdura. Kreta do rur używa się w syntezie amfetaminy ale nie wciągasz samego kreta06 stycznia 2021Carlosa pisze: Udrażniać do rur musi świetnie niszczyć narządy wewnętrzne jak i pewnie połączenia w mózgu.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.