Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 14 / 0
2 mg lorka i ból duszy został tymczasowo zaleczony.
Szkoda tylko że dorzutki trochę chujowo na mnie działają, nie ma już tej euforii pierwowjazdu, tylko muł i chłód.
  • 49 / 5 / 0
A ja dzis z rana alpra 0,75mg, zresztą ja to juz wale od grudnia codziennie to chyba jestem wjebany ale małe dawki, 600mg pregaby teraz zarzuciłem i klonix wleciał pod jezor 2mg. nie wiem czy oplaca sie jarac do tego mixu mj? Polecacie?
  • 505 / 91 / 0
Ja na dzisiejszego stresa aż 0.5mg alpry wrzuciłem. Uspokoi nie zabije.
Ciężko jest się trzymać z daleka od benzo jak tu możliwości zdobycia duże, smaczne... I w chuj wciągające
  • 778 / 51 / 1
Ja po porannej informacji wrzuciłem 10mg alpry i nie czuje się jakoś świetnie. Pewnie jeszcze klona mam z wczoraj we krwi.. No ale teraz przerwa co najmniej do Poniedziałku.
Widzę, tylko ja mam tu tolerkę obok Jowisza ;c
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3079 / 1049 / 0
a ja pochwalę się wykupionym zapasem Relanium, który wymieniłem diazepam od Genoptimu. jest to sam zapas tego zamiennika, bo mam spore ilości innych psychotropów. w każdym razie dostałem to za darmo, jedynie wykupić musiałem i trochę to trwało, bo musieli mi dowozić. bo ja te Genoptimy chciałem konkretnie, nie to, że są jakieś super, ale mają podziałkę i łatwiej sobie kontrolować dawki. no i są tanie.

%-D

przydadzą się tym bardziej dlatego, że pofolgowałem w ostatnim 1,5 tygodnia z Clonazepamum TZF, więc trzeba będzie użyć rolek, aby gładko zejść.

poniżej dzisiejsza apta. :tabletki: :extasy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2021 przez przodownik, łącznie zmieniany 1 raz.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 174 / 14 / 0
Wrzuciłem drugi raz lorazepam i nic, po tym jak po wcześniejszym początkowa ulga minęła już nic pozytywnego się nie zjawiło więc przed chwilą jeszcze raz. Jeszcze może do snu 1mg, ale i bez tego bym raczej dobrze spał.

Tak w ogóle szukam nieco cieplejszego benzo. Ma tu ktoś duże doświadczenie z różnorodnymi benzo i poleciłby takie w którym dominował by komponent ciepła jak przy opio? Bo one się trochę różnią no nie? Lorek jest w gruncie rzeczy zimny, choć do końca pierwszej godziny od momentu wejścia daje wytchnienie od problemu.
  • 3079 / 1049 / 0
a konkretniej mówiąc o dawkach, to wykupiłem więcej dwójek niż piątek, 6 dwójek i 4 piątki, bo zawsze dwójki są lepsze przy schodzeniu.

a jakie wy macie doświadczenia z tym diazepamem Genoptim od Synoptis Pharma? bo u mnie dają radę jak oryginalne rolki.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 49 / 5 / 0
@przodownik ja nigdy diazepamu nie bralem, ale chcialbym sobie go ogarnac jak bede schodzil z alpry jak myslisz dobry pomysl? I jeszcze pytanie czy dałbym rade zejśc z alpry klonem? Bo klona mam w chuj..

@acylowac27 jaki jest przelicnik mg lorazepamu do mg alpry?
  • 3220 / 911 / 5
@Opomary
https://clincalc.com/Benzodiazepine/
Tutaj możesz sobie przeliczyć co chcesz.
diazepam dobry na schodzenie z krócej działających benzo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 228 / 36 / 0
@przodownik ciekawy ten diazepam, pewnie trzeba faktycznie na niego trochę polować, zrobiłam tylko rzut oka na doz i nie ma, daj znać czy coś czuć, no i ile w sumie kosztuje?
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.