Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nie ma ryzyka, nie ma zabawy.
1) Standardowo- 100-200mg serty/d
2) Do tego rozkręcałem 150mg DXM
3) Gdzieś w miarę razem z DXM, lub chwilę później, 150-300mg pregabaliny bez tolerki.
Jakoś doświadczenia psychodelicznego była... miażdżąca po prostu, magia. Mogę to porównać tylko z pierwszą wrzutą grzybów, ale to była unikalna jakość.
Bajer, jeśli u kogoś działa, to po kilku pierwszych zabawach z dorzutką pregabaliny traci magię. I już chyba nie wraca.
PS. Oczywiście ostrzegam, takie mixy to głupota etc. etc.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
20 stycznia 2021NegatywneWibracje pisze: Robiłem takie mixy kiedyś:
1) Standardowo- 100-200mg serty/d
2) Do tego rozkręcałem 150mg DXM
3) Gdzieś w miarę razem z DXM, lub chwilę później, 150-300mg pregabaliny bez tolerki.
Jakoś doświadczenia psychodelicznego była... miażdżąca po prostu, magia. Mogę to porównać tylko z pierwszą wrzutą grzybów, ale to była unikalna jakość.
Bajer, jeśli u kogoś działa, to po kilku pierwszych zabawach z dorzutką pregabaliny traci magię. I już chyba nie wraca.
PS. Oczywiście ostrzegam, takie mixy to głupota etc. etc.
WAGA: 120 KG
Biorę długi czas Lek ssri paxtin zawierający 20mg paroksetyny. Odstawiłem 5 dni przed planowanym zarzuceniem DXM.
Pierwszy raz 300mg DXM i było w porządku. 1 plateu wleciało, może delikatne drugie i w sumie bez skutków ubocznych.
Zachęcony brakiem skutków ubocznych po kilku dniach zarzuciłem 600mg DXM. I to był WIELKI BŁĄD. Dostałem ZS i było na prawdę nieprzyjemnie. Dobrze że człowiek ma już swoje lata i udało się ogarnąć ten stan...
PIERDOLE CAŁE GÓWNIANE SSRI. Zaczynam odstawiać ten szajs, niestety to potrwa bo zażywałem to kilka lat.
PS: POTWIERDZAM ZE SSRI blokuje lub w znacznym stopniu osłabia działanie MDMA I 4MMC.
Jeszcze raz przestrzegam, nie mieszajcie ssri i DXM. Jeżeli już koniecznie musisz sprawdzić czy Ciebie to też dotyczy to zapodaj minimalną dawkę. NIE POPEŁNIAJCIE MOJEGO BŁĘDU.
Pozdrawiam
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
nigdy nic sie nie stalo i mnie to troche dziwi patrzac na to jak wciska sie wszystkim do okola ten zakaz mieszania i czytajac o rzekomych zgonach
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.