Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Witam mam sprawę w toku za wzięcie kredytów na czyjś dowód i telefonów na raty co mi za to grozi co mam robić lecze się psychiatrycznie powiedziałem to w sądzie nie przyznałem się do winny i na policji też się nie przyznawałem jest jeden świadek który trochę mi zaszkodził i powiedział pare reczy dołączyłem wszystkie papiery ze szpitali psychiatrycznych do sprawy co robić dalej niechce znowu iść za kratki :płacz: :płacz:
  • 7 / / 0
07 lutego 2021cake pisze:
może jest szansa że czegoś się nauczysz za kratkami jebany wrzodzie
Chce uzyskać jakoś pomoc a twoja odpowiedz nic do tego nie wnosi widać twój poziom intelektualny po twojej wypowiedzi spadaj tyle ci powiem idz być fajny gdzie inndziej :fuj: :fuj:
  • 1290 / 366 / 0
Znowu? Ty po prostu musisz przestac popelniac przestepstwa. Nie mozesz? To spedzisz pol zycia za kratkami. Bedzie wiele kolejnych razow.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.