Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Witam mam sprawę w toku za wzięcie kredytów na czyjś dowód i telefonów na raty co mi za to grozi co mam robić lecze się psychiatrycznie powiedziałem to w sądzie nie przyznałem się do winny i na policji też się nie przyznawałem jest jeden świadek który trochę mi zaszkodził i powiedział pare reczy dołączyłem wszystkie papiery ze szpitali psychiatrycznych do sprawy co robić dalej niechce znowu iść za kratki :płacz: :płacz:
  • 7 / / 0
07 lutego 2021cake pisze:
może jest szansa że czegoś się nauczysz za kratkami jebany wrzodzie
Chce uzyskać jakoś pomoc a twoja odpowiedz nic do tego nie wnosi widać twój poziom intelektualny po twojej wypowiedzi spadaj tyle ci powiem idz być fajny gdzie inndziej :fuj: :fuj:
  • 1290 / 367 / 0
Znowu? Ty po prostu musisz przestac popelniac przestepstwa. Nie mozesz? To spedzisz pol zycia za kratkami. Bedzie wiele kolejnych razow.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.