Lepiej chlać i nie funkcjonować czy odbić sie na obstawie lekowej i funkcjonować? Powiedz mu że we Francji to częsty protokół dla alkusów, no chyba że on mądrzejszy.
No ale ja próbowałem 50 mg może 25 leczniczo zadziała.
Gość ma problem z alko, mało w benzo mówi się nie wjebał. Widocznie ma ciągotki do gabaerikow. Prege już łyka.
Dla mnie baclo może okazać się niebezpieczne i traktowałbym jako lek ostatniej szansy.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jest jeszcze Lamotrygina.
A odstawki to nie da sie uniknac to lepiej jedz tego mniej.
Jakie dawki dokładnie miałeś wypisane?
Z czasem będzie ich coraz mniej i będą słabsze... ale będą zawsze.
26 stycznia 2021stupid86 pisze: Czyli lepiej doraźnie jak przychodzi ochota na przygrzanie? To po ki chu psychiatra każe mi to żreć codziennie rano i wieczorem? Przecież już jestem uzależniony od alko, który wali w GABĘ i o mały włos nie wpieprzyłem się w alprę, która również wali w GABA (a w zasadzie to się uzależniłem, tylko udało mi się w miarę bezboleśnie zjechać z dawek i odstawić).
one by one we will take you
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.