Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
25 stycznia 2021TymekDymek pisze: Koleżanka zjadła 75mg+75mg+300mg w odstępach 10min, omyłkowo bo radziłem jej zjeść 150 jako trzecia dawkę i skończyć. Ataki paniki i zapętlanie się, to był pierwszy deks w życiu. Najgrubiej w życiu miała, sęk w tym, że minęło już 72h od aplikacji i ciągle czuje się odklejona i nieobecna. Miał ktoś tak, żeby trwało to aż tyle? Po jakim czasie przeszło?
Ja po wiekszych dawkach dokladnie to 450mg + 630mg nie spalem 4 dni a dziure w glowie mialem ze 2 tygodnie.
Odkąd nie działa miałem jeszcze 3 podróże, 2 sam dla sprawdzenia czy dalej lipa i jedną z koleżanką i po 450mg nic nie poczułem (gdzie to właśnie po tej dawce miałem OOBE albo bieganie nocą po mieście wypełniając misje od obcych).
I bardzo kurwa dobrze. Hajsu na to szło co nie miara, w dodatku nadal waliłem kodeinę (tylko w miksie, bo sama już nic nie działa) i inne takie. Teraz aptek nie odwiedzam, no chyba, że po coś potrzebnego zdrowotnie. Szkoda tylko, że wcześniej ta magia nie zniknęła, miałbym więcej kasy (czytaj: wydałbym na zioło).
25 stycznia 2021pavlooo pisze: Na kobietę w teorii każda substancja mocniej działa, ale jak to mówią, co organizm to inna reakcja. Szybkie pytanko, czy to możliwe żeby jedna paczka Acodinu działała na mnie mocniej niż tussidexu? Po 300mg Acodinu odczuwam 2 plateau, a po 300 mg tussidexu mam po prostu dużo energii i tyle.
To są takie moje luźne przemyślenia bo regularnie jakoś tego nie brałem ale pamiętam że dzień na np. 300mg i następny dzień też na 300mg nie było różnicy w działaniu nawet 4-5 takich dni pod rząd.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.