Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
[cut]
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
scalono - WRB
Od piątku ponownie cieszę się wapowaniem. Tym razem przerabiam 4g pudrowej alfy-PiHP dorzucane do żarówy (nie polecam wszystkiego naraz, bo stworzy się glut w żarówie, który ciężko rozpuścić podgrzewając). Bardzo pozytywne wrażenia, smak dymu do przyjęcia, czas trwania fazy tylko lekko smuci (20-25 min. / buch)
Kurwa naprawdę danwno nie miałem tego w płucach ale dla mnie to to był mozgojeb fchuj może nie taki jak a-PHhP (PV-8) czy przezroczysty kamyk a-PVP z najpopularniejszego sklepu w PL lol... Także chuj wie ale pamiętam że sporo osób kiedyś deklarowało się że to jest niby nie mozgojebna bjeda wersja demo a-PVP lol...
Dobra kurwa bo kończę srać to chuj najwyżej rezte dopisze jak znowu pójdę srać haha
Ja to czekam na tygodnióweczkę i w przyszłym tygodniu wpadnie coś. Ale i.v się boje tego zajebać. Chociaż tolerkę mam solidną bo wrzucam tak około 0,08-0,1g w grudzie to meth pipe. Grzeję delikatnie żarową zapalniczką (zwykła to chuj i zostawia czarne ślady) a żarową to raz się zwiesiłem to mi się szkło stopiło XD.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.