Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
a twój poprzedni psychiatra co, popełnił samobójstwo ?
  • 960 / 17 / 0
Z poprzednim psychiatra nie mogłem się dogadać nie byłem zadowolony z prowadzenia leczenia
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 mam nadzieje że z tym nowym się dogadasz i że będziesz się stosował do jego zaleceń, i przede wszystkim że ci pomoże czego ci szczerze życzę.
  • 960 / 17 / 0
Mam pytanie tak jestem zadowolony. Tego lekarza ma inne podejście lepiej czułem się po rozmowie tylko pani doktor zleciła mi odstawić z dnia na dzień sertraline 75 i przejść na fluo czy nie będzie skutków odstawiennych
  • 4603 / 2217 / 1
19 stycznia 2021pauleta1987 pisze:
Z poprzednim psychiatra nie mogłem się dogadać nie byłem zadowolony z prowadzenia leczenia
Co ty na to, by wydzielić Ci Twój własny temat w którym byś mógł opisywać swoją sytuacją i tam dyskutować o potencjalnych opcjach? W tym dużym temacie pytania giną i przez to nie otrzymujesz odpowiedzi na które liczysz.
  • 1599 / 47 / 0
@Up
Każdy użytkownik powiniem mieć taki wątek.
  • 960 / 17 / 0
Ostatnie pytanie czy jak z dnia na dzień zrezygnuje z sertraliny 75mg i przejdę automatycznie na fluo nie będzie skutków odstawiennych
  • 1599 / 47 / 0
To zależy ile brałeś tą sertalinę ?
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 ja też mam do ciebie pytanie, dlaczego tych pytań nie zadasz swojemu lekarzowi ? nie uważasz że on/ona zna się na tym lepiej niż jacyś losowi użytkownicy forum ?
  • 960 / 17 / 0
75mg serty
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.