Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1223 / 487 / 0
a twój poprzedni psychiatra co, popełnił samobójstwo ?
  • 963 / 17 / 0
Z poprzednim psychiatra nie mogłem się dogadać nie byłem zadowolony z prowadzenia leczenia
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 mam nadzieje że z tym nowym się dogadasz i że będziesz się stosował do jego zaleceń, i przede wszystkim że ci pomoże czego ci szczerze życzę.
  • 963 / 17 / 0
Mam pytanie tak jestem zadowolony. Tego lekarza ma inne podejście lepiej czułem się po rozmowie tylko pani doktor zleciła mi odstawić z dnia na dzień sertraline 75 i przejść na fluo czy nie będzie skutków odstawiennych
  • 4603 / 2215 / 1
19 stycznia 2021pauleta1987 pisze:
Z poprzednim psychiatra nie mogłem się dogadać nie byłem zadowolony z prowadzenia leczenia
Co ty na to, by wydzielić Ci Twój własny temat w którym byś mógł opisywać swoją sytuacją i tam dyskutować o potencjalnych opcjach? W tym dużym temacie pytania giną i przez to nie otrzymujesz odpowiedzi na które liczysz.
  • 1599 / 47 / 0
@Up
Każdy użytkownik powiniem mieć taki wątek.
  • 963 / 17 / 0
Ostatnie pytanie czy jak z dnia na dzień zrezygnuje z sertraliny 75mg i przejdę automatycznie na fluo nie będzie skutków odstawiennych
  • 1599 / 47 / 0
To zależy ile brałeś tą sertalinę ?
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 ja też mam do ciebie pytanie, dlaczego tych pytań nie zadasz swojemu lekarzowi ? nie uważasz że on/ona zna się na tym lepiej niż jacyś losowi użytkownicy forum ?
  • 963 / 17 / 0
75mg serty
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.