ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Niektóre tabaki, są przekozackie ale słabe w działaniu, dlatego zrezygnowałem z wielu rodzai.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 514 / 110 / 7
O kurde nie łącznie duzej ilości tabaki z PST pamiętajcie dostałem teraz zawrotów głowy i mi się włączył robowalking prawie jak po dxm XD
  • 5785 / 1185 / 43
Nikotynę zawartą w tabace łatwiej przedawkować niż tą z papierosów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
czasami taki kopczyk mocnej tabaki ratował mnie przy złapaniu zawrotów głowy po lekach z obawą omdlenia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 28 / 0
Ponawiam pytanie, jaką polecacie tabake białą?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
to jest bez tytoniu na cukrze winogronowym, raz miałem to mi podeszła smakowo, ale już o niej zapomniałem.
  • 1926 / 313 / 0
18 stycznia 2021lol pisze:
Te ozony są takie sztuczne i paskudne xD

Kazuja wez sobie WOSa Cherry Mentol, to fajna tabaczka była pamiętam.
A Medyka lubisz?
No co ty taka wiśniowa ozona to sama słodycz. Ogólnie ja lubię tłuste tabaki. Poza tym sporo gawitha też, WOS a nie próbowałem, o ile jest dostępny w pobliskich sklepach/monopolach, to na pewno kupię i spróbuję.
Medyka próbowałem i tak jak pisałem mi on nie podszedł. Uważam, że to po prostu eukaliptusowy terror do tego smak trzyma bardzo krótko i znika, poza tym nie wyczuwam żeby miał sporo nikotyny - z tych powodów wolę redbulla. W nim przynajmniej czuję nikotynę i tytoń a smak się utrzymuje dużej. Do tego medyk jest zbyt pylisty i często mi wpadał do gardła do tego ten spływ... cała jego "moc" to to krótkie eukaliptusowe jebnięcie.

Dodam że dziś zahaczyłem o aptekę kupiłem maść do nosa rinopanteina na regenerację śluzówki- pomogła po pierwszej aplikacji. Polecam.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3901 / 562 / 0
Tak tluste są fajne. Gawith na pewno jest tlusty, Ozona? tu bym sie chyba nie zgodzil.

Wos tez dosyc pylisty, ale nie tak jak medyk. Medyk to moze byc najbardziej rozdrobniona tabaka.
  • 2104 / 465 / 37
Niektóre angielskie tabaki są jeszcze drobniej zmielone niż Medicated, przypominają wręcz był lub trociny. Biały słoń też jest bardziej rozdrobniony z tego co pamiętam. Osobiście nie przepadam za angielskimi tabakami właśnie przez to zmielenie, zdecydowanie wolę niemieckie.
Lubisz koks?
  • 3901 / 562 / 0
A Medyk ma duzo nikotyny czy to tylko takie wrazenie bylo wlasnie przez te eukaliptusy?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.