ODPOWIEDZ
  • 9507 / 1868 / 2
11 stycznia 20217key pisze:
Co ty za bzdury piszesz z tymi "węglami"... cukier to dopamina - dopamina
Doszedlem do tego miejsca i dalej nie czytałem ;)
Węglowodany to też serotonina.
Znając życie uprościła te mechanizmy do bolu.
Heh a metabolizm cukru obejmuje wyjałowienie organizmu z Wit z gr B - w dużej mierze z kwasu foliowego który jest... kofaktorem serotoniny.

Już raz wam napisałem, nie jest sztuką siedziec na dupie i nie walić konia. Sztuka jest zacząć biegać / ćwiczyć czy ogólnie ruszać się i nie walić konia.
Tylko tu znów mnogość mechanizmów jest porażająca i nie da się tego zamknąć w testosteronie i dopaminie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 244 / 58 / 0
Spytaj chłopaków na "bombie" ile dziennie biorą węgli w tym cukrów prostych.
Stosunek węgli do białka i tłuszczy to: 50/30/20... teraz weź 2 g białka na kg przy 120 kg wagi. To jakieś 500 g węgli.
Wiesz ile trzeba wjebać ryżu jak w 100 g jest ok. 30 g... 15 torebek SUCHEGO.
Więc się ciśnie Gainery i inne energetyki w których są CUKRY proste.
Dalej twierdzę, że to co napisałeś jest brednią.
Można żreć węgle i się suplementować b-complex... można po słodkim iść pobiegać... można iść na rower gdzie większość izotoników to cukier.
Jak się utytkasz jak wieprzek to tak... komórki tłuszczowe wytwarzają estrion a on jest zły dla testosteronu.
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 151 / 21 / 0
U mnie największa wada walenia konia są wielkie bolące pryszcze na czole. Zawsze po orgazmie wyskakuja mi syfy na czole prawie ze w tym samym miejscu, podejrzewam jakieś zaburzenia hormonalne bo nie jest to napewno niedobor cynku bądź innych minerałów/witamin bo o suplementację dbam.
  • 562 / 55 / 0
11 stycznia 2021Stteetart pisze:
Już raz wam napisałem, nie jest sztuką siedziec na dupie i nie walić konia. Sztuka jest zacząć biegać / ćwiczyć czy ogólnie ruszać się i nie walić konia.
Nie uprawiam samogwałtu (3,5 roku), ćwiczę, biegam 💪🏃😎 tak tylko się przechwalam
  • 9507 / 1868 / 2
a kobitę masz ?
Wchodzić i głosować
  • 3901 / 563 / 0
chcialbym miec problemy w stylu "musze przestac walic konia"
  • 562 / 55 / 0
15 stycznia 2021Stteetart pisze:
a kobitę masz ?
Nie mam, seksu także nie uprawiam. Nie uprawiałem, w moim życiu jedynie była masturbacja, również ta chora po amfetaminie. Jestem za zryty łeb na życie z drugą osobą. Czy mi z tym źle, jest jak jest. Biorę antydepresanty to ostatnie 1,5 z tych 3,5 to i tak jestem wykastrowany.
  • 9507 / 1868 / 2
%-D
Ja pierdole. Ja mówię o ludziach którzy nie jedzą SSRI które zaburzają libido.
Ja mówię o ludziach czystych od narkotyków leków i innych śmieci.

Ja wróciłem na siłownię kilka miesięcy temu to po kilku dniach libido mnie rozrywa ;)
Wchodzić i głosować
  • 2041 / 336 / 0
Faktycznie- nie ma się co chwalić nie marszczeniem freda będąc na kastrujących lekach SSRI lol
Największy napaleniec i seksoholik przestanie walić jak zechce.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1599 / 47 / 0
@Up
To, że ktoś bierze SSRI wcale nie oznacza, że nie podjął wysiłku przy rzuceniu tego, niektóre SSRI (sertalina) nawet mogą podnosić libido.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.