W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ja jak brałem preparaty na nauke skupienie, jakieś noopepty, to miałem kino w nocy
06 stycznia 2021mereen pisze: Znam się średnio ale chciałbym połaczyć Modafinil + Piracetam + ALPHA CPG. Ma to sens?
06 stycznia 2021mereen pisze: I pytanie czy Modafinil nie wyplukuje magnezu i potasu z organizmu?
Neurony mogą być bardziej prądożerne więc butelkę wody mineralnej dziennie wypadałoby wypić czy tam zjeść coś porządnego, już suplementów magnezowych żadnych nie kupuj wg mnie.
RANO:
• BAKOPA (ekstrakt)
• RHODIOLI (napar)
• Wit. B
• Magnez
• Kurkuma (ekstrakt)
• cholina
POPOŁUDNIE:
• Magnez
• Wit. B
• cholina
WIECZÓR:
• KURKUMA (ekstrakt)
• PASSIFLORA (napar doraźnie)
• Ashwhagandha (ekstrakt)
• Magnez
• cholina
Zauważyłam że cholina zmniejsza moje bóle głowy, lepiej niż paracetamol - stąd takie dawkowanie.
Ashwaganda + inozytol + tauryna + witamina C duża dawka + olej lniany
Rozrabiam wszystko w szklance wody - chlup i poziom zdenerwowania, ogólnej frustracji i spierdolenia (każdy nerwicowiec wie o czym mówie) minus 100% fajnie uspokaja myśli i podnosi humor, łapie się wyjebke na pewne sprawy.
Ashwa i tauryna podnoszą gaba i zbijają kortyzol tak jak i Wit C. Olej lniany to nie wiem po co, ale Sttreetart mówił że z tłuszczem warto wszystko brać to tak też robię i nie narzekam
15 minut po wypiciu tego i można w spokoju obejrzeć film, czy zasnąć - stosowałem też przed medytacja - poprawia jakość medytowania - fajnie se muzykę relaksacyjna załączyć i w ogóle można odpłynąć
Polecam jako były nerwicowiec, który nie wiedział co to minuta bez pojebanych myśli :)
Nie wiem czy na każdego zadziała. Ja odstawiłem już sporo czasu temu alkohol, fajki, kofeinę i wszystko co nie zdrowe, oraz trzymam dietę - więc te ziołowe rzeczy i suple działają na mnie naprawdę MOCNO - nigdy wcześniej nie przypuszczałem że takie gowno jak jakas ashwaganda i olej lniany mogą leczyć nerwice, a użytkowników piszących o takich cudach uważałem za pojebow :) a okazało się, że sam byłem debilem :) przestroga dla innych
człowiek se wrzuca taki stack z gówienek ziołowo witaminowych a działa jak kiedyś tabletka relanium - Przeciez to jest piękne
1.Inozytol kupcie sobie w proszku bo w tabsach się nie oplaca. Ja daje 6 gram do takiego drinka
2.ashwe mam w proszku korzen, daje trzy łyżeczki
3.Witamina C 2 tysiące
4. Tauryna, nie wiem sypie na oko sporo
5.olej lniany dwie łyżki
Polecam :)
Kopiuje swój post z dopingu mózgu - ale moim zdaniem realnie mocno działający stack na problemy wielu osób - więc warto wrzucić i tutaj
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.