Z drugiej strony cały czas nie rozumiem mechanizmu który prowadzi do takich zaburzeń. Jak czytam wątki o ekstremalnych dawkach, to sam się zastanawiam czy ludzie tam piszący piszą prawdę czy jaja sobie robią. Niektórzy ostro lecą i z dawkami i częstotliwością i wychodzą z tego bez szwanku. A inni wezmą mniejsze ilości i problemy jak diabli.
04 stycznia 2021KapitanBoo pisze: @paw333 no właśnie czytałem Twą historię w innym dziale. Powiedz jak wygląda teraz u Ciebie spanie? Problemy z zasypianiem? Wybudzanie? Jak samopoczucie? Dawkę miałeś potężna. Jakieś inne problemy?
Ja u siebie zaobserwowałem teraz takie mikroskurcze w łydkach i udach. Tak od paru dni. Do tego takie jakby ciężkie powieki. Wrażenie jakby coś w płacie czołowym jeszcze było nie tak. Miałeś podobne objawy?
Mikroskurcze na lydkach i ciężkie powieki miewam od jakiegoś roku, po przedobrzeniu z feta
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.