Z drugiej strony cały czas nie rozumiem mechanizmu który prowadzi do takich zaburzeń. Jak czytam wątki o ekstremalnych dawkach, to sam się zastanawiam czy ludzie tam piszący piszą prawdę czy jaja sobie robią. Niektórzy ostro lecą i z dawkami i częstotliwością i wychodzą z tego bez szwanku. A inni wezmą mniejsze ilości i problemy jak diabli.
04 stycznia 2021KapitanBoo pisze: @paw333 no właśnie czytałem Twą historię w innym dziale. Powiedz jak wygląda teraz u Ciebie spanie? Problemy z zasypianiem? Wybudzanie? Jak samopoczucie? Dawkę miałeś potężna. Jakieś inne problemy?
Ja u siebie zaobserwowałem teraz takie mikroskurcze w łydkach i udach. Tak od paru dni. Do tego takie jakby ciężkie powieki. Wrażenie jakby coś w płacie czołowym jeszcze było nie tak. Miałeś podobne objawy?
Mikroskurcze na lydkach i ciężkie powieki miewam od jakiegoś roku, po przedobrzeniu z feta
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.