Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 28 / 1 / 0
03 stycznia 2021RafalKoral pisze:
To jest mit. Tak samo jak bzdury pokroju, że mięśnie zanikają i nie nadaje się dla sportowców. Było sporo badań na ten temat i zawsze odpowiedzialny za spadki libido był tytoń spalany wraz z mj.
A to ciekawe, do dzisiaj wierzylem w to ze zielsko jednak obniza tescia. Dzieki za uswiadomienie.
  • 2714 / 513 / 0
Było sporo badań na ten temat i zawsze odpowiedzialny za spadki libido był tytoń spalany wraz z mj.
Podeślesz te badania?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 657 / 173 / 0
Szczerze nie chce mi się szukać. Pamiętam, że czytałem na Wolnych Konopiach lub na Youtube był film o tym.

Scalono - UV

Tak samo jest masę badań, że po tytoniu może wystąpić nawet impotencja.
  • 1455 / 596 / 0
There are relatively few physical side effects associated with acute cannabis exposure. Various studies have shown that in reasonable doses in a responsible context, cannabis produces little to no negative cognitive, psychiatric or physical consequences
Wydaje mi sie , ze wiekszosc skutkow ubocznych to nie substancja per se tylko metody konsumpcji - palenie
A single cannabis joint has the same effect on the lungs as smoking up to five cigarettes in one go
A wiec jedzcie/vapujcie smialo %-D
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2714 / 513 / 0
Szczerze nie chce mi się szukać. Pamiętam, że czytałem na Wolnych Konopiach lub na Youtube był film o tym.
Ja nie chce żebyś mi linkował wolne konopie czy filmiki na YT, tylko podesłał link do normalnych, oficjalnych badań. Nie wiem w jakim celu wypowiadasz się na jakiś temat biorąc go za pewnik, a wywołany do tablicy stwierdzasz, że "nie chce Ci się szukać", ale gdzieś tam słyszałeś / czytałeś, więc tak musi być.

Również mogę posiłkować się podobnymi dowodami; znam kilku gości, którzy kopcą dzień w dzień (bez tytoniu naturalnie) i śmiało mógłbym stwierdzić, że ich niepalące dziewczyny mają "większe jaja", bo oni w jakiejkolwiek konfliktowej sytuacji zachowują się jak totalne pizdeczki i chowają głowę w piasek. Natomiast czy biorę za pewnik to, że palenie mj obniża poziom testosteronu? No nie. Nie znam badań na ten temat, stąd myślałem, że podlinkujesz mi coś ciekawego i się dokształcę w tej kwestii.
Tak samo jest masę badań, że po tytoniu może wystąpić nawet impotencja.
Impotencja po paleniu papierosów nie wiąże się ze spadkiem testosteronu tylko ze zniszczonymi kanalikami pompującymi krew do penisa - przepraszam za brak fachowego nazewnictwa, zapomniałem dokładnej terminologii.
W każdym razie spadek libido =|= impotencja. Można mieć libido wystrzelone w kosmos, a jednocześnie być impotentem (przez kwestie fizyczne). Nie ma tu żadnego związku.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 657 / 173 / 0
Wiesz, ja ciebie nie zmuszam byś mi wierzył tylko piszę to o czym sam wiem. Interesuję się tematem i dlatego sporo czytam na ten temat. A tak, nie chce mi się szukać. Nie zapisuje sobie każdej informacji i linków do badań instytutu w Kalifornii. Gogl nie gryzie, nie bądź leniem, dostałeś trop to sobie wytrop. A jak nie to nie, proste.
tytoń niszczy dużo więcej niż "kanaliki". A gdzie link do badań potwierdzających twoje słowa? Sam piszesz nie posiłkując się dowodami i jest okej, nawet nie chce ci się fachowych terminów sprawdzić, a ode mnie wymagasz?
Tak, nikotyna ma bezpośredni wpływ na testosteron i progesteron oraz masę innych hormonów w ludzkim organizmie. Kanaliki owszem niszczy jak również zatyka tętnice i powoduje miażdżycę wiążąc się z cząsteczkami tłuszczu w naczyniach krwionośnych.
Dodatkowo bardzo negatywnie wpływa na ciśnienie krwi powodując hipertonię co także bardzo negatywnie odbija się na libido. O arytmii nawet już nie wspomnę.
  • 473 / 29 / 0
A co sądzicie o oglądaniu horrorów pod wpływem konopi przykładowo film pt. dr sen Ja akurat zgadzam się z kolegą wyżej bo tytoń i nikotyna to gorsze rzeczy niż konopie… I psują w gospodarce W tymi hormonami obniżają libido konopia wręcz przeciwnie i podobno są informacje że tyton/nikotyna bardziej uzaleznia niz THC A te informacje to mam tutaj na myśli wypowiedź z ONZ
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 6 / 11
Nie cytuj posta pod postem / wildwolf

A polecam serdecznie, u mnie działa to tak, że strach jak normalnie mija po paru/dziesięciu sekundach tak utrzymuje się we mnie przez parę minut i może się na spokojnie kumulować
Panie Boże a jak dorosnę to ja najbardziej na świecie chciałbym zostać opiowrakiem
  • 780 / 142 / 0
Z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że na dłuższą metę marijuana obniża poziom testosteronu i libido.
  • 12597 / 2437 / 0
Wielu zawodowych sportowców (szczególnie z USA) to miłośnicy jarania. Le Bron James, JR Smith i wielu wielu innych, a to czołówka.
NBA nawet zrezygnowała już z testów na obecność i dała popalić zawodnikom.

Za niedługo przechodzę na waporyzację - klamka zapadła (ten x-mass coś tam 3.0").
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).