Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6199 / 439 / 12
WiedzaRadosna pisze:
aktywację konta WiedzaRadosna
Załatwione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 4 / 1 / 0
Nie wiem czy to tutaj powinienem napisać, ale około rok temu zablokowano mi konto, bo ktoś zrobił sobie kawał ze mnie i zgłosił moje konto do zamknięcie, bo rzekomo umarłem. Nie umarłem. Czy jest możliwość przywrócenia konta alkus wiejski? Nie pamiętam nazwy litera w litere,ale pamiętam adres email do konta: [cut, niepotrzebne - surv]
  • 6199 / 439 / 12
16 grudnia 2020Ciekawe1to1wsystko pisze:
Czy jest możliwość przywrócenia konta alkus wiejski?
Załatwione!

• 4 / 1 / 0
Ok. Dziękówa
  • 142 / 8 / 0
Prosze o zmiane nicku na MiLF_HUNTER

👽😇😙🤪💊
  • 6199 / 439 / 12
@MaleCoNieCo:
Nazwa użytkownika musi mieć długość od 2 do 20 znaków i składać się tylko z liter i cyfr.

OCPiller2
  • / / 0
Witam, chcialbym odzyskac dostep do swojego konta na forum. Wiem jaki dałem powód dezaktywacji oraz znam maila na którym było konto. Nawróciłem się.
  • 6199 / 439 / 12
OCPiller pisze:
chcialbym odzyskac dostep do swojego konta
Załatwione. Jeśli nie pamiętasz hasła, użyj formularza ucp.php?mode=sendpassword

• 19 / 1 / 0
Gdzie mam się zgłosić w celu zmiany nicka?
  • 2897 / 619 / 10
@conducator, przeczytaj pierwszy post w tym temacie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.