bardzo dobrze za to prezentuje się za to opakowanie, które w poprzednich postach wrzuciłem - nowoczesny styl. zaskoczyły mnie trochę te blistry i sam wygląd formy leku. niepozorne, różowe kapsułki. jak wcześniej mówiłem, to jedyny u nas lek benzodiazepinowy produkowany w tej formie. poniżej załączam fotkę śmiesznych kapsułek.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
jako lek nasenny też się nie nadaje, dla osób "normalnych", nie-ćpających. zbyt długo się rozkręca, ma słabą komponentę sedatywną, a zarazem powodować zamulenie ze względu na długi okres półtrwania i działanie metabolitów.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Wracaliśmy z karaoke wypici piwem i tak zeszło że kumpel też lubi coś przy pac. Dał mi że 3 te różowe tabletki i miałem u niego spać.
Zerwało film
Jak rano się obudziłem na podłodze to nie wiedziałem u kogo jestem.
No, ale kaca nie było.
Uprzedzając pytanie, nie, Dupa nie bolała xd
Jak wstałem to zobaczyłem że ten kumpel ma butelki po piwie do których sika. Zupełnie jak w filmie Aviator.
Mocne lęki miał że ze współlokatorami nie chciał się widywać i lał do butelek :_(
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
cut, nie cytujemy postów bezpośrednio nad naszym, używamy opcji "mention" - starysteve
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.