bardzo dobrze za to prezentuje się za to opakowanie, które w poprzednich postach wrzuciłem - nowoczesny styl. zaskoczyły mnie trochę te blistry i sam wygląd formy leku. niepozorne, różowe kapsułki. jak wcześniej mówiłem, to jedyny u nas lek benzodiazepinowy produkowany w tej formie. poniżej załączam fotkę śmiesznych kapsułek.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
jako lek nasenny też się nie nadaje, dla osób "normalnych", nie-ćpających. zbyt długo się rozkręca, ma słabą komponentę sedatywną, a zarazem powodować zamulenie ze względu na długi okres półtrwania i działanie metabolitów.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Wracaliśmy z karaoke wypici piwem i tak zeszło że kumpel też lubi coś przy pac. Dał mi że 3 te różowe tabletki i miałem u niego spać.
Zerwało film
Jak rano się obudziłem na podłodze to nie wiedziałem u kogo jestem.
No, ale kaca nie było.
Uprzedzając pytanie, nie, Dupa nie bolała xd
Jak wstałem to zobaczyłem że ten kumpel ma butelki po piwie do których sika. Zupełnie jak w filmie Aviator.
Mocne lęki miał że ze współlokatorami nie chciał się widywać i lał do butelek :_(
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
cut, nie cytujemy postów bezpośrednio nad naszym, używamy opcji "mention" - starysteve
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.