Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Orzechy potarte, wrzucamy do alko, najlepiej 70-80% i za 2 tygodnie przecedzić przez filt od kawy
Kto nie wie co to jest to po zapachu nie pozna
Dobry dodatek do drinków, nadaje świetny smak
Spróbuj, kup 100ml spirytusu, dolej kieliszek przegotowanej wody, wrzuc potarte orzechy i za tygodnie przefiltruj.
Koszt smieszny, smak nie do poznania
Możesz to wypic z kieliszka, możesz w drinku. Możesz odparować alko, postaw na półce, sam odparuje o dodać do czago tylko chcesz
Dobrze działa z kurkuminą ;)
No i jak stężeje - zjedz
"Rutyna to rzecz zgubna "
Siedź na dupie a nie autem jeździć
Zrobisz komuś krzywdę, o Ciebie się nie martwię bo takich nie szkoda
Po gałce różnie bywa, brak refleksu, brak koordynacji, nie da się prawidłowo ocenić prędkości i odległości.
Lepiej poprowadzisz te auto po 6 piwach i mocnym ziole
Ale wiadomo Jam to wyglada, na moim koncie mam dziesiątki przejażdżek jak byłem zjarany, raz kierowałem po tym jak zjadłem pigule i wypiłem z 300 whiskey oraz zdarzyło mi się jeździć po DXM. Szczerze mówiąc to na bombie jeździłem bezpieczniej niż na trzeźwo xd No nic tak się pytałem bo biorę to w domu i jakby mama chciała gdzieś jechać to co mam jej powiedzieć? Ze nie mogę bo bombę mam xd
Zależy też ile się zje i jakie ma działanie indywidualne
Równie dobrze można by rozważać prowadzenie auta po bieluniu, grzybach czy LSD
Rower spoko, w najgorszym przypadku jest jeden trup, samochód to jednak coś innego
Nie jestem święty i kiedyś zdażyło mi się prowadzić w stanie, w którym nie powinienem ale gałkę wykluczam z używek do prowadzenia samochodu czy obsługi piły do cięcia drzewa
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.