Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
01 grudnia 2020adverse pisze:
To się inaczej nazywa tłumaczenie się. Znowu niczego nie wywnioskowałam. Skoro jesteś tak pewien swego, że opanowałeś kodeinę, to po co tu piszesz?
A to trzeba byc nie pewnym by pisać? Samo pytanie świadczy,że nie do końca rozumiesz mechanizmu jaki stoi za potrzebą czy to brania czy pisania. Każdy ma powód i jeśli zrozumie czemu go miał i znajdzie alternatywę , czyli rozwiązanie tego to koda może stracić "smak" i tak samo mi. Po prostu przestałem i tyle. Wiedząc,że miałem nawyki rytualne czyli cały proces od tego kiedy szedłem po kode po moment wzięcia, zastąpiłem go innym rytuałem, czyli shake albo po prostu spacer w pezerwie. Wszystko po prostu poszło i wręcz hormony mi wróciły na taki poziom, że zapomniałem, że miałem takie libido :D
  • 34 / 6 / 0
Dzięki za informacje, to sama prawda, przez parę dni próbowałem wyciszyć alkoholem to co się dzieje i stwierdziłem, że było tylko gorzej

Nie mam niestety dostępu do żadnych wspomagaczy i neutralizatorow, klony może ogarnę jeżeli jutro też będzie ciężko

Nie mogę nic wmusic w siebie, szczególnie ciężkostrawnego, kupiłem jakieś najlżejsze wegańskie produkty, tofu i jakieś warzywa ale i tak nie mam ochoty nic jeść. Trudno się na czymkolwiek skupić, sralem rano na zielono %-D Rzygowinek nie ma choć nad ranem miałem ochotę beltnac gdy trochę DXMu chciałem grzdylnąć

Rok raju, pięknych chwil a teraz turlanie się ze sraką %-D Śmiać mi się chce

Trzymajcie się w tych ciągach
  • 25 / / 0
sh4m0n napisałeś
"Rok raju, pięknych chwil a teraz turlanie się ze sraką"
Ile cię nosi to już ? Ta sraka
  • 2538 / 215 / 0
@sh4m0n zajadaj loperamid, czy inny stoperan, biegunka potrafi umęczyć. Brak apetytu na skręcie to norma. Postaraj się czymś zająć, nawet patrz tępo w tv byle nie film z narkotykami. Jak jesteś w stanie to poczytaj książkę. Najgorsze pierwsze 4 dni góra tydzień potem fizycznie z górki. Następnie najgorsza część walki - psychika.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2020 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5313 / 953 / 0
Dokładnie. Dobrze że jest dostęp do info na hajpie o takich rzeczach że to przejdzie po 4rech dniach. To niewiele za rok przyjemności. Niestety nikt nie wie ile potrwa powrót do względnej normalności psychicznej i to jest najgorsze. Ja bym radził się wymiksować z tego tematu jak najszybciej i zadbać o to by na trzeźwo cieszyć się życiem. No ale to takie gadanie bo i tak każdy robi po swojemu.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 959 / 137 / 0
Nie tylko psychika, po roku ciągu na kodzie chłop ma pewnie więcej estrogenu od testosteronu w organizmie - co też będzie go upierdalalo depresyjnie i to równo. Kolejna sprawa deficyt endorfin i rozjebana równowaga elektrolitowa od biegunek

Żeby cieszyć się z życia na trzeźwo trzeba chwycić jakiś długoterminowy cel, budowanie fajnej sylwetki na siłowni to mega zajebista opcja - ale wiadomo, nie każdego to jara. W każdym razie przestac ćpać dla samego przestania to pewny powrót już po miesiącu (w przypadku opio raczej po tygodniu) , jak organizm wróci do względnej równowagi to zaczną się myśli "no dobra, ale co dalej?" i kolejny ciąg mamy zapewniony

Najpierw doprowadzić organizm do porządku (polecam dział zdrowie i ogarniecie tego krok po kroku) a potem rozwiązanie problemu przez który zaczęło się ćpać (brak celu, hobby, zainteresowań, samotnosc - najpopularniejsze ). Każdy problem można rozwiązać na sto sposobów, kreatywność rośnie gdy się nie cpa - wystarczy chcieć
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 4 / 0
Po jakim czasie od odstawienia uboki w postaci problemów ze snem oraz zaburzenia w termoregulacji mijają?
Uwaga! Użytkownik kedzioe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
@kedzioe 4-7 dni termo, problem ze snem może być krócej, lub dłużej, sprawa mocno indywidualna.
  • 2392 / 659 / 0
Jak w końcu dojdziecie do granicy zaporowej kody - czyli od 900mg do 1g i staniecie przed wyborem rzucić to albo przejść na silniejsze opiaty. To chciałem wam tylko zaprezentować w pętlę w jaką się ładujecie jeśli skorzystacie z bramki numer dwa. Ja ją poczyniłem ale w innym dziale i z innym zamysłem ale pomyślałem że "młodszym braciom w nałogu" - Kodeinistom - może posłuży za przestrogę ??
W każdym razie takie was czekają atrakcje:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2538 / 215 / 0
@Mordarg świetnie i czytelnie, jak budowa cepa. Najlepsze ze sam już daaawno wpadłem w tą petlę w tedy nie wiedząc o tym, święcie przekonany o swej wyjątkowej sile woli, przecież moge nie brać nic miesiącami. I te miesiące wypełnia pragnienie fazy. Nie koniecznie opiatowej, ale z nimi najgorzej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.