Objawy uzależnienia? Przestałem sobie z dnia na dzień brać bez żadnych drgawek, zgrzytów, czy nawet paranoi.
Po prostu poczułem, że w sumie wkurza mnie to jak się czuję i wsłuchalem się w Siebie. Piękne to jest, że takie osoby ciągle wiedzą lepiej, że już musi być igła, bo ty byś tak miał. Nawet jak ja po prostu gardzę igła i palaczami. Piękna bańka.
01 grudnia 2020Koda2015 pisze: @jacok
(...)
No szkoda, że przyszły wyniki już.
Kolejny, co ma wąskie spektrum i pisze bzdury. Nie każdy jest taki jak Ty. Gdy coś piszę to chyba, dlatego, że mam ku temu powody.
A co do kłucia, temat mi obcy xD
A tak prostym językiem, to chuja wiesz. Spektrum srektrum, kutafonie, przeczytaj tytuł tego wątku.
Nie jest dobrze, co prawda ktoś powie a po helenie to bys miał a nie po kodzie. Nie wiem, ale jest naprawdę ciulowo, ledwo wytrzymuje, cała noc nie spałem, nie wiem co zrobić czy lecieć po alkohol czy dowalić DXMu, faktycznie trochę łagodzi przebieg odstawienia, ostatnia dawkę brałem w środę czyli za 2 dni pyknie tydzień, bliżej niż dalej ale im bliżej tym gorzej pyszczki...
Nie dam rady chyba, rok ciągu jeżeli nie to to odwyk, nie ma takiej opcji bo stracę wszystko, pracę wszystko co mam, dwa dni i mam nadzieję że fizyczne objawy odejdą bo naprawdę ciało wariuje
Trzymaj się od alkoholu z daleka na zejściu z kody, podziała przez 5 minut a potem zacznie się realny koszmar. Pregabalina, klony zabijają skutecznie skręty po kodzie
Powód: usunięto zbędny cytat
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.