Moim mocno subiektywnym zdaniem - przezycie mocne 8/10
Halucynacje większe niż po benzydaminie i po czym kolwiek innym
Nie polecam
W każdym razie mój rekord nie jest zbyt duży bo około 4x 350mg (reaper) deklarowanej zawartości przez dobę. Jednakże pod koniec nie mogłem się po prostu odlać. Nie dało się. To spowodowało, że na szczęście zakończyłem ten cug, który i tak już nie klepał.
Ale jak ktoś chce zobaczyć MDMA od strony psychodelicznej, to jest silnie wizualne. Szpital był ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.