Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2pytanie: mam w prezencie kapsułki z giebl, rozumiem że łykanie ich może podrażnić, stąd moje pytanie jak te kapsułki otworzyć, by wlać do napoju. Próbowałem jedną rozerwać i wszystko wylałem
jeszcze takie pytanie: znajomy ma GBL w kapsulkach zelatynowych po 0.8ml - jak to bezpiecznie przyjac? bo chyba nie mozna połykac w tego kapsulce? lepiej jakos otworzyc czy moze w czyms rozpuscic?
Ja ich nie preferuje, mogą się przylepić do żołądka i go podrażniać.
Najlepiej wymieszać w czymś i wypić.
25 listopada 2020kedzioe pisze: Jaka jest trwałość GBL?
Czy są szanse że GBL raz/dwa razy otwarty przechowywany w piwnicy przez 12 lat nadal jest aktywny?
29 listopada 2020Narkotykowiec pisze: ok czyli jak zaszaleje co drugi weekend na gieblu lub nawet rzadziej i zarwe piątek z sobotą to tragedi niema
jeszcze takie pytanie: znajomy ma GBL w kapsulkach zelatynowych po 0.8ml - jak to bezpiecznie przyjac? bo chyba nie mozna połykac w tego kapsulce? lepiej jakos otworzyc czy moze w czyms rozpuscic?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
@wiaderk0
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.