Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
2pytanie: mam w prezencie kapsułki z giebl, rozumiem że łykanie ich może podrażnić, stąd moje pytanie jak te kapsułki otworzyć, by wlać do napoju. Próbowałem jedną rozerwać i wszystko wylałem
jeszcze takie pytanie: znajomy ma GBL w kapsulkach zelatynowych po 0.8ml - jak to bezpiecznie przyjac? bo chyba nie mozna połykac w tego kapsulce? lepiej jakos otworzyc czy moze w czyms rozpuscic?
Ja ich nie preferuje, mogą się przylepić do żołądka i go podrażniać.
Najlepiej wymieszać w czymś i wypić.
25 listopada 2020kedzioe pisze: Jaka jest trwałość GBL?
Czy są szanse że GBL raz/dwa razy otwarty przechowywany w piwnicy przez 12 lat nadal jest aktywny?
29 listopada 2020Narkotykowiec pisze: ok czyli jak zaszaleje co drugi weekend na gieblu lub nawet rzadziej i zarwe piątek z sobotą to tragedi niema
jeszcze takie pytanie: znajomy ma GBL w kapsulkach zelatynowych po 0.8ml - jak to bezpiecznie przyjac? bo chyba nie mozna połykac w tego kapsulce? lepiej jakos otworzyc czy moze w czyms rozpuscic?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
@wiaderk0
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.