Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 58 / 31 / 0
Raczej już końcówka sezonu w tym roku, młodych nie ma, nawet jak małe to stare są, z 5sztuk zostawiłem bo ledwo się kupy trzymały niech rozsiewają. Sezon zakończony wynikiem ok 310 szt z czego 160 zezarte %-D w 2 z kumplem. Dziś 11szt na coś koło 80min, okolice Radomia. Przypuszczam że gdyby się trafiło na nie pyraną miejscówkę byłoby więcej(dojrzałych) , ja cały czas w stałych miejscach się obracam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2 / / 0
Witam, ktoś coś na podkarpaciu? Mam ochotę wybrać się jak najszybciej w góry, gdzieś niedaleko. Tylko podstawowe pytanie czy nie jest już za późno? Jest ktoś chętny z okolic Rzeszowa na szybki wypad ze mną na poszukiwania?
  • 58 / 31 / 0
Masz szansę coś znaleźć tylko raczej będą już dojrzałe, u ciebie chyba sporo pastwisk i mokrych łąk z trawą jeżyk?
  • 413 / 26 / 0
Dzisiaj jeszcze z 7 było.
  • 18 / 7 / 0
panowie ostatki same nawet zrywam te robaczywe i daje szybko do suszenia tylko polecam wybrac robaki wcześniej
  • 167 / 72 / 0
:rzyg: :rzyg: :rzyg: Smacznego
18 listopada 2020malemaslo pisze:
panowie
Co to w ogóle za dyskryminacja? :korposzczur:
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
  • 7 / / 0
Dziś w nocy pierwszy puszek spadł, wybrałem się na godzinną przechadzkę po łące, zebrałem równe 30 szt.
  • 25 / 42 / 0
Dawno mnie nie było. @arkanoegoego patrz go jaki sherlock :P tak całkiem niedalekie okolice
  • 213 / 38 / 0
Jak tam zbieranko na Warmińsko-mazurskim, komuś się udało?
Ja tam nie miałem w tym roku czasu by se spojrzeć.
  • 3465 / 733 / 9
Ktoś jeszcze coś znajduje? Czy powoli zamykamy wątek sezonowy?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.