9mbc jak dodam agmatyne lub 5htp bedzie git ? Glownie chodzi o dopamine bromantan tez biore pod uwage ale cena robi swoje .. ktoś jakieś propozycje ?
11 listopada 2020sclero2014 pisze: Planuje zakup
9mbc jak dodam agmatyne lub 5htp bedzie git ? Glownie chodzi o dopamine bromantan tez biore pod uwage ale cena robi swoje .. ktoś jakieś propozycje ?
12 listopada 2020Dodelijke pisze:5htp to serotonina, według mnie Agmatyna powinna wzmocnić działanie 5htp, Bromatanu jestem przekonany że podbija bo sam tak biorę.11 listopada 2020sclero2014 pisze: Planuje zakup
9mbc
5htp
Agmatyna
Bromantan
Bedzie dobrym zestawem ?
14 listopada 2020Dodelijke pisze: Dobry zestaw, też myślę dokupić 5htp na zimę.
9mbc
5htp
Agmatyna
Z bromantan narazie sie wstrzymam .. czy jednak dodać go ?
10 listopada 2020Dodelijke pisze: Mam taką, tam pisze że jedna tab dziennie, jest sens brania większych dawek? tam jest 1000mcg.
14 listopada 2020Dodelijke pisze: Dobry zestaw, też myślę dokupić 5htp na zimę.
5htp to nic innego jak tryptofan opierdolony z GABA i całego mechanizmu który obejmuje przekształcenie tryptofanu w niacyne i serotonine.
Generalnie spiesze sie wiec :
https://biotechnologia.pl/biotechnologi ... wowy,16703
A jeszcze jedno - macie tyle zajebistych ziół a pchacie sie w jakies BROMANTANY czy inne 9mbc (czy jakos tak).
Nikt sensowny nie ma tego w ofercie.
Zaskoczylibyscie mnie zestawem na bazie - imbiru, tauryny, brahmi i rhodioli z dopietym żarciem i wyjebaniem w kosmos cukru z diety.
To by było dobre.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Mam nadzieję, że to dobry dział.
Dieta ketogeniczna, piracetam, noopept, metylofenidat, jajka, dużo białka, witaminy, potas/magnez.
Czy coś jest nie tak z tym zestawem? Jestem dosyć szybko zmęczony i "smutny"
Wiesz, że go musisz wyjebać bo ci receptory muszą się uwrażliwić. Dobrze o tym wiesz
Zastąp go czymś, ale nic z amfetamin.
19 listopada 2020hubii pisze: Wiesz, że go musisz wyjebać bo ci receptory muszą się uwrażliwić
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.