Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 465 / 37
Ten wątek posprzątany, jeśli w innych wątkach znajdziecie posty z inicjałami lekarzy to zgłoście je, ja się tym wtedy zajmę, ewentualnie można mi PMką dać znać jakbym coś przegapił. Od teraz za podawanie danych lekarzy warn z bomby.
Lubisz koks?
  • 80 / 11 / 0
Ci którzy przepisują bez opamiętania żadnego byle komu leki, łamią zasady wpojone na studiach i przysięgi lekarskiej. Tylko hajs się dla nich liczy żadne zdrowie pacjenta ani pomoc.

Nie pierdol. Volenti non fit iniuria- chcącemu nie dzieje się krzywda.
  • 188 / 15 / 0
Podesle ktos sgdzie przez tel wyrwe ze dwie paczki klona? gadane mam, leki biore od kilku lat - sa w historii ale nie bede im udostepnial mojej historii bo mi to nie po drodze. Max 5 dych moge dac, dajcie znac na priv. Dziekuje !
  • 297 / 30 / 0
Złote czasy nastały i się człowiek za bardzo rozpędził i teraz trzeba schodzić bo skręca jak skurwysyn. Póki co udało się w ciągu jakiejś godziny wyciągnąć za frajer 56 sztuk pregi 150mg i Stilnox, ale skończyły mi się benzo i żyć nie mogę, muszę coś do jutra wykminić, najlepiej tanio, bo będzie źle. Jako ewentualną podkładke mam multum recek na alpre i ze dwie na lotka. Proszę o jakieś pokierowanie gdzie uderzyć żeby nie stracić siana, oczywiście pw

EDIT: W zasadzie już nie ważne, paczka alpry 1 i paczka lorka 1 już wjechała za friko, chwała e wizytą!
EDIT2: No chyba że ma ktoś opcję na oksy/mst bo wsiury miastowe podniosły cenny grubo A jeszcze tydzień temu miałem mst200 za 100zl za listek, natomiast tramal retard 100 po 15 za paczke
Spoiler:
  • 188 / 15 / 0
gdzie dostane klona przez telefon? dajcie namiary na jakiegoś facia który ma wszystko w głębokim poważaniu oczywiście na PV.
Z góry serdecznie dziękuje!
  • 2001 / 492 / 0
Czy udało się komuś dostać DHC? Prośba o pomoc na PW.
  • 648 / 63 / 0
Siema wie ktoś jak mogę zapłacić z holenderskiego konta za poradę online .Bo kurwa mam z tym problem chce oxy albo majke moge się odwdzięczyć za pomoc
  • 1198 / 140 / 0
Nie da ci nikt oxy ani morfiny
  • 12587 / 2437 / 0
To byłby skandal i mega pożywka dla mediów, jakby dawali takie leki na przysłowiową gębę.
Co innego, jeśli jest zasadna przyczyna i dokumentacja...
  • 3585 / 583 / 1
Dokładnie
Nie ryzykowałbym pwz dla stu zlotych od jakiegoś roszczeniowego dusigrosza
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.